Menu
in

Întors din Italia, s-a îmbătat și s-a împuşcat în cap cu un pistol pentru asomarea porcilor

Români în Italia – Întors din Italia s-a împușcat – Un bărbat din judeţul Neamţ s-a împușcat în cap cu un pistol pentru asomarea porcilor, după ce s-a întors din Italia.

Întors din Italia s-a împușcat

Bărbatul în vârstă de 51 de ani, din Borca, judeţul Neamţ, a încercat să se sinucidă, scrie Adevărul.

Serviciul de Ambulanţă a fost solicitat în seara zilei de 17 august 2022, în jurul orei 19.45, de către soţia victimei, nemţeanul fiind găsit în stare de comă profundă.

În tentativa de a-şi pune capăt zilelor, el a folosit un pistol pentru asomarea porcilor, săgeta metalică a dispozitivului provocându-i leziuni în zona frontală a capului.

La luarea deciziei de suicid a contribuit şi alcoolul consumat, în diagnosticul medicilor fiind trecut şi etilismul acut.

„Etilism acut”

„Pacient de sex masculin, 51 de ani, diagnostic: plagă frontală împuşcată cu asomator, comă profundă, hemiplegie, etilism acut – tentativă de suicid. Pacientul a fost preluat de un echipaj şi transportat la Spitalul Judeţean de Urgenţă. Din UPU s-a efectuat transferul interclinic la Iaşi cu un echipaj cu medic“, a transmis Ambulanţa Neamţ.

În acest caz, poliţiştii din cadrul Secţiei Bicaz au deschis un dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

Arma de asomare este o armă utilitară neletală, nu este supusă autorizării, fiind folosită pentru imobilizarea animalelor, prin supunerea acestora la un şoc mecanic, în scopul sacrificării ulterioare.

Român din Italia, moarte stupidă în concediu în țară: s-a împușcat din greșeală cu un pistol pentru asomarea porcilor

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 12 In medie: 3.1]
Exit mobile version