in

Român din Italia, moarte stupidă în concediu în țară: s-a împușcat din greșeală cu un pistol pentru asomarea porcilor

Român din Italia, moarte stupidă în concediu în țară: s-a împușcat din greșeală cu un pistol pentru asomarea porcilor.

Un bărbat din Piatra Şoimului, care se întorsese acasă din Italia, a decedat la Spitalul Judeţean Neamţ, leziunile suferite prin împuşcare cu un pistol fiindu-i fatale, scrie adevarul.ro.

De o moarte stupidă a avut parte un bărbat din judeţul Neamţ, care se întorsese acasă din Italia, în comuna Piatra Şoimului, pentru a petrece concediul. A decedat la Spitalul Judeţean de Urgenţă Piatra Neamţ, din cauza leziunilor profunde suferite prin împuşcare. 

Italia, un român mascat și înarmat cu un pistol a jefuit o femeie în plină stradă 

ambulanta ro

Român din Italia, moarte stupidă în concediu în țară

Venise din Italia pe data de 12 iulie 2022. Și în aceeaşi zi a găsit într-o anexă a gospodăriei un pistol pentru asomarea porcilor. A vrut să vadă dacă mai funcţionează, dar a comis o greşeală fatală. Nu s-a asigurat în ceea ce priveşte „încărcătura“ de pe ţeavă, l-a direcţionat nefericit către corp şi a apăsat trăgaciul.

Tija metalică ascuţită a dispozitivului i-a străpuns abdomenul, cauzându-i grave leziuni la organele interne. A fost solicitat un echipaj de la Serviciul Judeţean de Ambulanţă. Bărbatul de 52 de ani fiind transportat la Spitalul Piatra Neamţ.

A fost supus unei intervenţii chirurgicale, dar joi, 14 iulie, a decedat.  

Familie de români prădată în vacanță în Italia: ”Ne-au luat până şi chiloţii!”

Arma pentru asomarea porcilor nu este supusă autorizării poliţiei

În acest caz a fost deschisă o anchetă pentru ucidere din culpă „In rem“, pentru faptă, nu faţă de persoane.În vederea stabilirii, cu exactitate a împrejurărilor în care s-a petrecut tragicul accident, după cum a transmis Poliţia Neamţ.

Altfel spus, nu sunt suspiciuni în ceea ce priveşte cauza decesului.  

Arma pentru asomarea porcilor nu este supusă autorizării poliţiei, putând fi achiziţionată de orice persoană din România, condiţia fiind să aibă peste 18 ani.

În instrucţiunile de folosire se arată că ea trebuie utilizată doar în scopul pentru care a fost fabricată, fiind şi sfaturi pentru evitarea producerii de leziuni a celor care o manevrează. 

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Carantină, vin noi reguli în Italia: „Cei care nu poartă mască riscă să fie arestați”

master filosofie 99

Italia, la 99 de ani a obținut master în Filosofie: ”Citiți și nu stați mereu cu ochii lipiți de ecranul telefonului mobil”