in

Palermo, își vrea fetița înapoi, după ce a părăsit-o în spital, bolnavă de covid

Sara, o fetiță româncă, a fost abandonată la spital la doar patru luni, după ce s-a infectat cu coronavirus, în Palermo. După un an, micuța și-a găsit o familie iubitoare, însă acum, mama sa biologică o vrea înapoi, scrie Ragusa News.

Sara avea doar patru luni când s-a infectat cu coronavirus. Mama sa a lăsat-o în grija unor cunoștințe, iar de aici a ajuns la spitalul pediatric din orașul sicilian Palermo.

După luni de singurătate, micuța și-a găsit o familie iubitoare, însă mama sa biologică susține acum că nu a vrut niciodată să o abandoneze.

Bologna, asistente vaccinate infectează bătrâni vaccinați – VIDEO

În luna octombrie 2020, mama sa a lăsat-o pe Sara în grija unei cunoștințe, iar ea s-a întors în România pentru a participa la înmormântarea surorii sale.

Dacă mi-o lași mie, o arunc pe geam”

Fetița a locuit două luni cu prietena mamei, însă aceasta a refuzat să mai aibă grijă de ea: “Dacă ea (n.r. mama biologică) nu a vrut-o, eu nici atât. Dacă mi-o lași mie, o arunc pe geam”.

Astfel, fetița născută dintr-o relație extraconjugală și nerecunoscută de tatăl său, a fost abandonată la spital și îngrijită de medici, înainte ca un tribunal din insulă să îi găsească o familie iubitoare care să o răsfețe cu hăinuțe și jucării.

Însă mama sa biologică, arestată la întoarcerea în Sicilia, s-a opus adopției. “Nu am vrut să o abandonez. O vreau înapoi, e fiica mea”. Cazul a stârnit un interes național, iar acum se așteaptă cu sufletul la gură o decizie privind soarta Sarei.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 2 In medie: 5]
roman decedat lac

Român de 23 ani, găsit decedat într-un lac din Italia. Era dispărut din august

migratie romani

Cine sunt românii care emigrează acum: «Cei care vor mai mult pentru COPIII lor»