in

Italia, abia eliberat din închisoare, prins în flagrant la furat, român încarcerat la Viterbo

Un român a fost arestat în Italia, după ce a fost prins la furat la două zile după ce fusese eliberat din închisoare. Românul a primit acum mandat de arestare preventivă, el a fost încarcerat la închisoarea din Viterbo.

Inițial, românul a fost prins la Roma și reținut pentru tentativă de furt. Conform La Mia Citta News, citată de observatornews.ro, românul a fost informat că va fi cercetat penal în stare de libertate. Deși eliberat din închisoare, românul nu s-a cumințit. Și a fost prins din nouă la furat în San Martino al Cimino, în apropiere de Viterbo.

De această dată a pătruns prin efracție într-un restaurant și a încercat să fure mai multe bunuri. Informat de apropiați că ușa restaurantului este deschisă, proprietarul a transmis mesajul mai departe unui carabinier pe care îl știa personal și care s-a deplasat la fața locului.

Carabinierul a trecut la supravegherea localului și a solicitat întăriri. Când a văzut că românul se pregătește să fugă cu bunurile, carabinierul nu a mai așteptat sosirea colegilor săi. A intervenit personal și l-a imobilizat pe român, după o scurtă luptă între cei doi.

Românul a fost încătușat și a ajuns după gratii la închisoarea din Viterbo, fiind arestat preventiv.

O frumoasă româncă intră în istoria sportului italian. Laura Sascău este campioana Italiei la Bowling

jurj fica

Bătrâna care trăieşte cu 15 lei pe lună. Ministrul Muncii: «Nu i-a fost actualizată pensia. Îmi cer scuze, doamnă»