in

Italia, asistentă medicală omorâtă de nepotul de 17 ani: ”A muncit din greu pentru a-l ajuta”

Italia, asistentă medicală omorâtă de nepotul de 17 ani. Maria Teresa Flores Chavez, o asistentă medicală în vârstă de 65 de ani, locuia în locuințe sociale în Careggi. Nepotul ei în vârstă de 17 ani a fost cel care a dat alarma: „Bunica nu se trezește”. Apoi confesiunea și arestarea. La sfârșitul unei zile lungi, el ar fi mărturisit că și-a ucis bunica. Adolescentul ar putea fi acuzat de crimă. Adolescentul de 17 ani a fost cel care a dat alarma în zorii zilei de ieri, sunând un vecin din una dintre casele sociale din Via Niccolo da Tolentino.
>>> Roberto Baggio, jefuit la vila sa în timpul meciului Italia-Spania: bătut și sechestrat de șase bandiți timp de 40 de minute

Italia, asistentă medicală omorâtă de nepotul de 17 ani

La 4.53 dimineața, apelul la 118. Ambulanța sosește la primul etaj al blocului, în spatele spitalului Careggi, iar medicii descoperă trupul neînsuflețit al femeii în dormitorul ei. Ceea ce i-a făcut suspicioși pe medici au fost urmele livide din jurul gâtului femeii. Astfel, raportul a fost trimis la sediul poliției. Procurorul Giacomo Pestelli, medicul legist, echipa mobilă și echipa criminalistică s-au deplasat la fața locului. Care, la sfârșitul zilei, sub coordonarea procuraturii pentru minori, dau punctul de cotitură în ancheta privind moartea asistentei, scrie corrierefiorentino.it.

Ieri dimineață, băiatul povestise că se întorsese târziu în noapte în casa în care locuia cu bunica sa. Fusese surprins în casă de un bărbat, un hoț, care intrase probabil pe o fereastră care dădea spre curte. Băiatul a relatat că se certase cu acesta. Străinul reușise să scape, lăsându-l la pământ cu fața umflată și cu mai multe vânătăi. Ca urmare, tânărul de 17 ani a fost dus ieri dimineață la spital pentru a fi examinat.
>>> Robert Nica, temutul lider interlop român, a fugit în Italia pentru a evita pușcăria

A recunoscut că și-a ucis bunica din cauza neînțelegerilor

Dar apoi, cercul s-a strâns în jurul lui. Au apărut neconcordanțe în această relatare: în primul rând, absența semnelor de intrare forțată la ușa de la intrare. Ieri după-amiază, băiatul a fost convocat la secția de poliție, unde a fost audiat într-o formă protejată, în prezența procurorului pentru minori Giuseppina Mione și a unui psiholog. În final, el ar fi recunoscut că și-a ucis bunica din cauza neînțelegerilor constante. Aceasta dorea ca nepotul ei să înceapă să lucreze și să nu se mai întoarcă seara târziu. Astfel, el a fost arestat pentru omor voluntar.

Maria Teresa Flores Chavez era asistentă medicală în două unități sanitare din apropiere de Careggi și locuia de ceva timp cu nepotul său în acea casă socială la un preț subvenționat. Avea un partener, un muzician, dar în acel moment acesta călătorea pentru concerte. Ieri, la centrul de zi Stella del Colle, unde lucra alături de bolnavii de Alzheimer, telefonul nu a încetat să sune nicio clipă. Mulți membri ai familiilor oaspeților au sunat pentru a-și prezenta condoleanțele.

Erau multe familii care o apreciau pe asistentă. „Avea grijă de ei cu dragoste și dăruire”, spune Irene Mirarchi, managerul centrului: „Era foarte dedicată muncii sale, era impecabilă în tot ceea ce făcea și se asigura întotdeauna că bolnavii de Alzheimer mâncau până la ultima fărâmă din farfurie. A muncit din greu pentru a-și ajuta nepotul care nu era încă major: „A fost unul dintre scopurile principale ale vieții ei să își ajute nepotul pentru ca acesta să poată spera la un viitor de studiu și fericire”. Ultima dată când colegii au văzut-o a fost sâmbătă și cu toții încă nu pot înțelege ce s-a întâmplat.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 2 In medie: 5]

Robert Nica, temutul lider interlop român, a fugit în Italia pentru a evita pușcăria

Româncă de 19 ani dispărută la Roma în drum spre muncă. „A fost găsită în România”