in

Roberto Baggio, jefuit la vila sa în timpul meciului Italia-Spania: bătut și sechestrat de șase bandiți timp de 40 de minute

Roberto Baggio, jefuit la vila sa în timpul meciului Italia-Spania: bătut și sechestrat de șase bandiți timp de 40 de minute. Fostul mare fotbalist și familia sa au fost victimele unui jaf violent joi seară, în timp ce urmăreau meciul Italia-Spania, din cadrul Campionatul European de fotbal, care se joacă în Germania. Coșmarul pentru jucătorul de 57 de ani a început în jurul orei 22.00, când o bandă de șase persoane, toate înarmate, a pătruns în vila fotbalistului din Altavilla Vicentina.

Roberto Baggio, jefuit la vila sa în timpul meciului

Ar fi vorba de o bandă de profesioniști, având în vedere modul în care au acționat: jaful ar fi putut fi studiat până în cele mai mici detalii, iar alegerea de a intra în acțiune în timpul meciului echipei Azzurra nu ar fi fost întâmplătoare, scrie corriere.veneto.it.

Sistemele de alarmă și de securitate ale casei în momentul jafului ar fi fost dezactivate, deoarece Baggio și familia sa se aflau în interiorul cabanei în fața televizorului: cel mai probabil, unele uși și ferestre erau deschise, având în vedere seara foarte caldă, deoarece nu au fost găsite semne de intrare prin efracție. Potrivit unor surse din cadrul anchetei, infractorii aveau accent străin. Întreaga proprietate este foarte mare, există un gard perimetral, dar acesta este departe de casă: aproape sigur a fost escaladat.
>>> Fiica arestată după ce a plecat în vacanță lăsând mama bătrână invalidă singură acasă, carabinierii au găsit-o moartă

Imediat ce hoții au intrat în casă, „Divin Codino” a încercat să se confrunte cu unul dintre ei: după o încăierare foarte scurtă, hoțul l-a lovit în frunte cu capsa pistolului, provocându-i o rană adâncă, apoi el și familia sa au fost închiși într-o cameră. Între timp, infractorii au răscolit toate camerele, furând ceasuri, bijuterii și bani. Încă nu este posibil să se cuantifice prada. Când fotbalistul și-a dat seama că hoții au plecat, a spart ușa și a chemat carabinierii.

Baggio a fost dus la urgențe

Au intervenit militarii de la compania din Vicenza, care l-au ascultat pe Baggio și pe membrii familiei sale și au achiziționat toate imaginile de supraveghere video. Baggio a fost dus la urgențele din Arzignano, unde a fost tratat cu câteva copci în frunte. Pentru ceilalți membri ai familiei doar multă spaimă, dar nimeni nu a fost rănit. Baggio este căsătorit cu soția sa Andreina de 34 de ani, iar cuplul are trei copii: Valentina, Mattia și Leonardo.
>>> Evelina Neamțu, tânăra de 15 ani dispărută de cinci zile la Bologna, a fost găsită de carabinieri

Vineri dimineața, carabinierii au efectuat o serie de inspecții în curtea reședinței, fiind însoțiți chiar de Baggio: este foarte probabil ca banda să fi intrat prin spatele grădinii, deoarece soldații împreună cu colegii lor specializați de la criminalistică au cercetat îndelung acea zonă. De asemenea, aceștia analizează camerele de supraveghere atât private, cât și publice, pentru a vedea dacă a fost filmat ceva. În zonă nu au fost semnalate împușcături similare. Cu puțin timp înainte de prânz, fostul jucător s-a întors la cazarmă, unde carabinierii îl interoghează din nou pentru a căuta detalii și un portret-robot al hoților.

După inspecții, Baggio s-a mutat din locuința sa împreună cu fiul său, făcând o primă declarație pentru Ansa prin intermediul managerului său Vittorio Petrone: „Eu și familia mea dorim să mulțumim tuturor pentru marea afecțiune primită. Vă mulțumesc cu adevărat. Orice se poate întâmpla în astfel de circumstanțe și, din fericire, violența pe care am suferit-o s-a soldat doar cu câteva copci, vânătăi și multă teamă. Acum rămâne să depășesc frica.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

O familie de români din Italia are un nou motiv de bucurie: s-a născut Naomi, al zecelea copil. „Copiii sunt o binecuvântare, nu o povară”

Enayati Medical City

Enayati Hospital este dedicat sănătății tale și a celor dragi ție