in

Fiica arestată după ce a plecat în vacanță lăsând mama bătrână invalidă singură acasă, carabinierii au găsit-o moartă

Fiica arestată după ce și-a lăsat mama bătrână invalidă singură acasă și a plecat în vacanță. Pe 12 iunie, carabinierii au găsit cadavrul femeii întins în dormitor, pe podea, acoperit de un cearșaf. Femeia, o invalidă, lăsată fără apă și fără mâncare, a fost găsită în dormitor.
>>> Tragedie la Pavarolo, român de 55 de ani se răstoarnă cu tractorul pe câmp, câinele său credincios dă alarma

Și-a lăsat mama bătrână invalidă singură acasă

Și-a lăsat mama bătrână invalidă singură acasă, în Via dei Salici din Montelibretti (localitate situată la aproximativ 30 de kilometri nord-est de Roma) pentru a pleca în vacanță cu copiii săi minori în Abruzzo. O femeie în vârstă de 48 de ani a fost arestată de carabinieri sub acuzația de abandon al unei persoane invalide după ce, la 12 iunie, au găsit cadavrul bătrânei, acoperit de un cearșaf, întins pe podea în dormitor, scrie roma.corriere.it.

Margherita Bottazza, în vârstă de 84 de ani, era moartă de câteva zile, după cum a stabilit medicul legist, deși anchetatorii așteaptă rezultatele autopsiei pentru a defini cauza morții femeii invalidă și nesuficientă de sine, care fusese abandonată fără apă sau mâncare și fără telefon mobil.

Mister cu privire la cine a acoperit cadavrul

Este un mister și în ceea ce privește cine a acoperit cadavrul. Carabinierii se deplasaseră la domiciliul ei pentru a-i trimite o citație în instanță fiicei sale, Antonella Marrella, care era absentă. În acest moment au observat un miros puternic și au devenit suspicioși. Neprimind răspuns de la nimeni din casă, au decis să efectueze un control mai amănunțit și au intrat pe o fereastră din spate care fusese lăsată deschisă, descoperind astfel cadavrul bătrânei de 84 de ani.
>>> Saluzzo, muncitor român de 52 de ani cade de pe schelă de la 8 metri înălțime și moare

Investigațiile ulterioare au fost declanșate pentru a afla cine trebuia să aibă grijă de bătrână, care nu era autosuficientă, iar suspiciunea a căzut astfel asupra fiicei sale, care a fost depistată la ordinul Parchetului din Tivoli și apoi reținută și dusă la închisoarea Rebibbia pentru a aștepta validarea în fața gip-ului.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 1 In medie: 5]

Tragedie în închisoare în Italia: Un român de 46 de ani și-a pus capăt vieții

Evelina Neamțu, tânăra de 15 ani dispărută de cinci zile la Bologna, a fost găsită de carabinieri