in

Evelina Neamțu, tânăra de 15 ani dispărută de cinci zile la Bologna, a fost găsită de carabinieri

Tânăra Evelina Neamțu de 15 ani a fost găsit de carabinieri. Vestea bună a fost dată pe Facebook de avocata Barbara Iannuccelli, care împreună cu Asociația Penelope a asistat în ultimele zile familia fetei.

Evelina Neamțu de 15 ani a fost găsit de carabinieri

Evelina Neamțu, tânăra de 15 ani din Bologna despre care nu se mai știa nimic de vinerea trecută, a fost găsită de carabinieri. Vestea bună a fost dată pe Facebook de avocata Barbara Iannuccelli, care împreună cu Asociația Penelope a asistat în ultimele zile familia adolescentei. Părinții Evelinei făcuseră plângere pentru răpire de copii, iar percheziția s-a mutat în Romagna, unde se bănuia că fata ar fi fost dusă de un tânăr pe care l-a cunoscut în cartierul ei, la Pilastro.

Evelina Neamțu, româncă de 15 ani, a dispărut la Bologna. Apelul familiei

Barbara Iannuccelli a declarat pentru Fanpage.it că Evelina „a fost identificată într-un tren către Riccione, datorită mobilizării media. Persoana care a văzut-o în acel moment nu și-a dat seama de situație pentru că nu știa nimic Apoi, când a văzut fotografia în ziare și pe diverse rețele de socializare, și-a sunat tatăl și a spus că fata este speriată și în compania altor doi băieți își amintește foarte bine pentru că a cerut o țigară.”

Potrivit avocatei, fata foarte tânără nu și-a părăsit niciodată familia și nici nu a dat vreodată semne de nemulțumire. „Părinții sunt alarmați, dar problema a fost luată puțin cam ușor pentru că aici, în Bologna, suntem obișnuiți cu hoardele de copii care iau trenuri și merg la Riccione să se distreze. Dar Evelina nu a fost niciodată așa, nu era obișnuită să meargă cu prietenii pe Riviera Romagna la o discotecă. Acest eveniment a zguduit familia care nu este obișnuită cu acest tip de situație”.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 3 In medie: 5]
abandon mama moarta

Fiica arestată după ce a plecat în vacanță lăsând mama bătrână invalidă singură acasă, carabinierii au găsit-o moartă

Casele ieftine din Italia s-au „scumpit”. Acum puteți cumpăra o proprietate în Sicilia cu doar 3 euro