in ,

Enayati Hospital este dedicat sănătății tale și a celor dragi ție

În era globalizării, românii din diaspora se confruntă adesea cu provocări legate de accesul la servicii medicale de calitate. Departe de țară, adesea au nevoie de soluții medicale de încredere pentru cei dragi aflați acasă sau chiar pentru ei, atunci când se reîntorc în țară. Enayati Hospital vine în întâmpinarea acestor nevoi, oferind un standard înalt de îngrijire medicală prin echipamente de ultimă generație și o echipă de specialiști dedicată sănătății și bunăstării celor care aleg să se trateze aici.

Enayati Hospital este un spital ca în străinătate, dar în București, cu #SuperMedici și specializat în evaluare medicală preventivă și în tratamentul cazurilor complexe. Situat în nordul Bucureștiului, parte integrantă din Orașul Medical (Enayati Medical City), acest spital privat se axează pe îngrijirea medicală pentru adulți, de la evaluarea preventivă și diagnostic de precizie până la tratarea cazurilor complexe în diverse patologii cu care pacienții se confruntă.

Enayati Hospital oferă spitalizare cu internare pentru medicină internă, neurologie, recuperare medicală, geriatrie și îngrijiri paliative.

De ce să alegeți Enayati Hospital?

  • Echipă de Specialiști: #SuperMedici cu o vastă experiență și specializări diverse.
  • Tehnologie de Ultimă Oră: Utilizăm echipamente medicale de top, asigurând diagnostice precise și tratamente eficiente.
  • Servicii Personalizate: Fiecare pacient este unic, iar noi personalizăm tratamentele pentru a răspunde nevoilor lor specifice.
  • Confort și Siguranță: Facilități moderne și confortabile, într-un mediu sigur și primitor.
  • Ecosistem Medical: poziționarea în Orașul Medical conferă accesul imediat la alți parteneri medicali care oferă soluții si suport dedicat.

Serviciile noastre includ:

  • Consultații și Investigații Avansate: Diagnostic și planuri de tratament eficiente.
  • Tratamente pentru afecțiuni cronice: Gestionarea și tratarea bolilor cronice cu cele mai noi metode.
  • Recuperare Medicală: Programe complete de recuperare pentru a reveni la o viață activă și sănătoasă.

Dacă vă doriți un spital ca în afară, dar în România, Enayati Hospital este soluția la care ar trebui să vă gândiți atunci când veniți în țară sau pentru cei de acasă. Pentru că oferă servicii medicale premium, acest spital dispune de peste 170 de paturi și de aparatură modernă într-un ambient de 5*, pentru a veni în întâmpinarea nevoilor individuale ale pacienților care au nevoie de servicii de top acordate de o echipă medicală dedicată, empatică și cu profesioniști recunoscuți în domeniul lor de activitate.

Un spital în care se face medicină din suflet, cu și pentru oameni.

”Încă de la deschiderea spitalului nostru, în 2021, ne-am dorit să fim alegerea preferată mai ales a acelora care caută îngrijire medicală de top, un spital ca afară, unde să găsească condiții extraordinare și soluții personalizate pentru rezolvarea problemelor lor. Sa nu mai fie nevoiți să plece din țară pentru servicii medicale de care au nevoie. În cadrul Enayati Hospital acoperim o gamă largă de patologii: avem grijă de pacienții cu artroplastii de șold și de genunchi, hemiplegii/ hemipareze post-AVC ischemice sau hemoragice, boli degenerative de tip artrozic, patologii ale coloanei vertebrale postoperator (ex: hernii de disc operate; stenoză de canal lombar), recuperare în afecțiuni neurologice degenerative, demențe vasculare și degenerative mixte, ateromatoză intracerebrală, HTA, accident vascular cerebral ischemic trombotic sau embolic, accident vascular cerebral hemoragic, boala Parkinson, mielopatii, scleroza multiplă. Avem și o secție de îngrijiri paliative în cadrul căreia, prin tratamente specializate, ușurăm viața pacienților cu tumori de pancreas, de plămân, de sân, de colon și cerebrale. Avem grijă să nu ne dăm în lături nici de la cele mai complexe cazuri, dovadă stă și faptul că medicii au ajuns să ne aleagă pentru ei și familiile lor – ceea ce spune foarte mult despre calitatea actului medical pe care îl practicăm aici”, afirmă Dr. Wargha Enayati, fondator al Enayati Medical City.

Pacienții Enayati Hospital beneficiază de îngrijire medicală integrată, inclusiv pentru cazuri medicale complexe!

Cu o echipă de #superMEDICI empatici și profesioniști și cu aparatură medicală de ultimă generație, inclusiv robotizată, în Enayati Hospital găsiți următoarele secții:

• Recuperare medicală (neurologică, ortopedică, cardiologică, respiratorie, oncologică și post-intervenții chirurgicale)
• Neurologie Cronici
• Medicină internă
• Geriatrie-Gerontologie
• Îngrijiri paliative

Alegeți serviciile medicale oferite de Enayati Hospital, pentru că și în țară poate fi ca afară. Sau și mai bine.

Pentru mai multe informații și programări, vizitați web site-ul nostru sau contactați-ne la numărul de telefon 004 0374 498 199!

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]
baggio jefuit

Roberto Baggio, jefuit la vila sa în timpul meciului Italia-Spania: bătut și sechestrat de șase bandiți timp de 40 de minute

Corpul lui Cristian a fost găsit în râul Natisone, la trei săptămâni de la tragedie. Descoperirea, într-un defileu scufundat