in

Italia, din dragoste: și-a înfipt un cuțit în coapsă acuzându-și rivalul, român trimis în judecată pentru calomnie

S-a automutilat cu intenția de a-l acuza pe rivalul său în dragoste și a-i crea probleme. Un român și-a provocat o tăietură adâncă pe coapsa stângă, apoi a declarat forțelor de ordine că a fost atacat de un bărbat care i-a provocat acea rană. Prins cu minciuna, se transformă din acuzator în acuzat și este adus în fața judecătorului, riscând să facă un an și jumătate de închisoare.

Un român în vârstă de patruzeci de ani, rezident la Montefiascone, în seara zilei de 3 septembrie 2017, complet beat, s-a înjunghiat pe o coapsă cu un cuțit de bucătărie. Omul își pierduse recent prietena și nu a reușit să depășească momentul. Prietenii l-au dus la camera de urgență și au evitat o nenorocire, dar acolo, bărbatul a declarat că fusese bătut și înjunghiat chiar de noul iubit al ex-logodnicei sale. Minciuna nu a avut viață lungă și românul a fost acuzat de calomnie.

Zilele trecute, judecătorul însă l-a achitat. Procurorul a cerut un an și jumătate de condamnare, dar avocatul apărării a reușit achitarea: „Toți martorii pe care i-am auzit – explică avocatul – au oferit diferite versiuni ale incidentului. Prin urmare, nu există o dovadă clară „, e explicat el.

De fapt, în timpul procesului au vorbit mai mulți prieteni ai acuzatului, din cei care au fost acasă cu el în seara incidentului. „Nimeni nu l-a atacat, nimeni nu l-a bătut – a spus în sala de judecată unul din martor care au participat la scena – am intervenit doar pentru a-l bloca, pentru că niciunul dintre noi nu dorea să-l vadă mort. El a trăit o perioadă extrem de dificilă a vieții sale: era îndrăgostit de o femeie care l-a respins. Voia să fie cu ea cu orice preț. El era într-o perioadă de depresie”.

Rivalul în dragoste a fost citat la ultima ședință, iar acesta a precizat doar că: „Nu i-am infipt nici un cuțit. E adevărat doar că în acel moment aveam o relație cu fosta lui iubită”.

Momente de groază la Mestre, un român a luat ostatic un bătrân și a rănit cu un cuțit doi trecători – VIDEO

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Român beat la volan, provoacă un accident mortal la Roma, avea alcoolemia de patru ori peste limitele legale

Rovereto, român de 44 de ani, și-a pierdut o mână după explozia unei petarde