in

Rovereto, român de 44 de ani, și-a pierdut o mână după explozia unei petarde

Un român în vârstă de 44 de ani și-a pierdut o mână în urma unui accident stupid. A găsit o petardă, uitată de la Anul Nou, și a decis să o folosească. Petarda însă i-a explodat în mână și deși a fost dus urgent la spital, cu elicopterul, medicii nu i-au mai putut salva mâna. Cu el se aflau și copiii, punându-le astfel viața în pericol, care din fericire nu au pățit nimic, dar au rămas șocați în urma celor întâmplate.

Era duminică, la ora 11.30, când românul de 44 de ani, care trăiește și lucrează la Rovereto, era împreună cu cei doi fii de 8 și 10 ani și conducea pe drumul spre Ortesino, localitatea Folgaria. La cinci kilometri de drum a decis să oprească mașina, să iasă și să aprindă o veche petardă de la Anul Nou.

Explozia a fost teribilă iar zgomotul a fost simțit chiar de către schiorii  aflați pe pârtia din Ortesino. Oamenii din apropiere au considerat că a fost o bombă  detonată, zona fiind situată în apropiere de Forte Cherle, teatru de război în Primul Război Mondial.

Din această explozie puternică, omul a suferit un prejudiciu grav al mâinii. La locul accidentului, lucrătorii Crucii Roșii au sosit imediat cu o ambulanță împreună cu pompierii de la Folgaria. Între timp, panica îi lovise pe copii, care abia reușiseră să o cheme pe mama lor.

Persoana rănită a fost  dusă la Santa Chiara di Trento. Echipa medicală a spitalului din Trento a  încercat în zadar să refacă ceea ce a rămas din mâna care, din nefericire, a fost pierdută.

Frosinone, român de 41 de ani, riscă să piardă vederea după ce i-a explodat în față o petardă

Petarde de Anul Nou, 184 de răniți, un copil român și-a pierdut două degete la Foggia

 

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Italia, din dragoste: și-a înfipt un cuțit în coapsă acuzându-și rivalul, român trimis în judecată pentru calomnie

Românii din Grecia, invitați de Asociația Interculturală Româno-Elenă ”Dacia” din Atena la discuții pe teme de muncă și pensii