in

Momente de groază la Mestre, un român a luat ostatic un bătrân și a rănit cu un cuțit doi trecători – VIDEO

Un român a luat ostatic un bărbat de 61 de ani, la Meste, Veneția, pe una dintre arterele principale ale orașului. Evenimentul s-a produs ieri după amiază, la o oră când strada era plină de trecători. Intervenția poliției a fost rapidă, cu toate astea au fost rănite două persoane iar bărbatul luat ostatic a fost internat în stare de șoc la spital.

Românul de 27 de ani l-a trântit la pământ pe bătrân, apoi l-a luat ostatic. Ținând un cuțit cu o lamă lungă la gâtul acestuia din urmă, agresorul și-a făcut drum printre numeroșii trecători, care au asistat îngroziți la scenă. Agresorul a amenințat că-l va ucide pe bărbatul de 61 de ani, în cazul în care cineva va încerca să se apropie de el, și pentru a face mai clar mesajul a pus cuțitul pe gâtul acestuia. Din nefericire, datorită faptului că gesticula, i-a făcut bătrânului câteva tăieturi pe frunte, răni care nu i-au pus însă viața în pericol.

Între timp, mai mulți trecători au cerut ajutor poliției, explicând situația dramatică și indicând locul atacului. Două patrule ale grupului operativ și radiomobil al Carabinierilor din Mestre au sosit rapid, militarii organizând la perfecție intervenția.  Mai întâi i-au distras atenția românului și, în același timp, au intervenit pentru a-l dezarma și imobiliza.

Doi bărbați au fost ușor răniți în încăierarea cu agresorul, în timp ce bătrânul de 61 de ani, în stare de șoc, a fost preluat de o ambulanță. Din cauza rănilor, acesta din urmă a fost spitalizat, unde va fi ținut sub observație .

Românul este acuzat de violență, amenințări, vătămări corporale grave și ultraj, și se află în spatele gratiilor închisorii Santa Maria Maggiore din Veneția așteptând să fie judecat.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Escrocul italian care pretindea că e medic, prins în această dimineață, încerca să iasă din țară cu trenul, depistat de polițiștii de frontieră

Torino, român împușcat cu trei gloanțe în cap, de proprietarul casei în care locuia