in

Italia, român în pragul sinuciderii, autoritățile i-au luat patru copii

Italia, român în pragul sinuciderii, autoritățile i-au luat patru copii. A fost nevoie de toată îndemânarea carabinierilor din Naro și Campobello pentru a-l convinge pe bărbat să renunțe la acest act nebunesc.
>>> Tragedie în parcarea unei grădinițe din Brescia: o bunică a lovit mortal cu mașina un copil de doi ani

Italia, român în pragul sinuciderii, autoritățile i-au luat patru copii

O noapte plină de evenimente în Campobello di Licata, unde un bărbat de 33 de ani, de naționalitate română, și-a exprimat dorința de a se sinucide punându-și o frânghie în jurul gâtului, după ce l-a legat de balustrada locuinței sale de la etajul trei al unei clădiri, scrie grandangoloagrigento.it.

A fost nevoie de toată priceperea carabinierilor de la postul local și a celor de la postul din Naro pentru a-l convinge pe bărbat să renunțe la gestul său nebunesc. O „negociere” istovitoare, care a durat de la ora 2.00 la 4.30 noaptea trecută, le-a permis carabinierilor să-l convingă pe român să nu se sinucidă. La fața locului au intervenit, pe lângă pompieri, și personalul 118.

Bărbatul a vrut să pună capăt zilelor pentru că cei patru copii îi fuseseră luați de lângă el și plasați într-o comunitate.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 1 In medie: 5]

Adresele secțiilor de votare din Regiunile Piemonte, Liguria și Valle d’Aosta – Alegeri pentru Parlamentul European 9 iunie 2024

Tineri români luați de ape în Friuli, anchetă pentru omor din culpă. Procuror: „De la Patrizia 4 apeluri la 112”