in

Tragedie în parcarea unei grădinițe din Brescia: o bunică a lovit mortal cu mașina un copil de doi ani

Tragedie în parcarea unei grădinițe din Brescia: o bunică a lovit mortal cu mașina un copil de doi ani. Este vorba despre bunica unui copil de clasa întâi care a trecut peste fetiță și bunica ei în timp ce dădea cu spatele. Fetița a murit la scurt timp după ce a fost internată în secția de pediatrie a Spitalului Civil din Brescia.
>>> Doliu în Brugnera, asistenta medicală Săndica Constantin a murit la doar 47 de ani

Tragedie în parcarea unei grădinițe din Brescia

Ieșea de la grădiniță însoțită de bunica sa, când o altă bunică sosită pentru a-și lua nepotul acasă a trecut peste ea în timp ce dădea cu spatele. Așa a murit o fetiță de doi ani în Brescia, în după-amiaza zilei de luni, 3 iunie. Drama s-a petrecut cu puțin timp înainte de ora 16.00 pe Viale Caduti del Lavoro, în parcarea grădiniței Litte England, un complex școlar cu grădiniță, școală primară și gimnazială, scrie brescia.corriere.it.

Fetița, care a primit ajutor rapid de la 118 medici, a fost găsită în stop cardio-respirator și a fost transportată de urgență la secția de pediatrie a ”Opedali Civili” din Brescia, unde a murit la scurt timp după aceea.
>>> Trei tineri români înghițiți de ape în nordul Italiei. Două corpuri au fost găsite, este căutat în continuare Cristian

Bunica în vârstă de 80 de ani care o însoțea a suferit răni la picior și la braț și a fost transportată la spitalul Sant’Anna într-un cod galben. Copila și bunica ei au fost călcate de bunica unui copil de clasa întâi, care, în timp ce dădea cu spatele, nu a observat prezența lor.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Alexandru Chivu, candidat la Morolo (Frosinone): „Sper să obțin sprijinul tuturor, inclusiv al românilor”

«Votați și pentru noi!» Apelul românilor din străinătate către cei care vor putea vota