in

Italia, românul dispărut la nunta surorii sale a fost găsit, se ascunsese din cauza unei stări depresive

Iulian Iancu, românul de 38 de ani dispărut de la nunta surorii sale, în  Dolceacqua, a fost găsit în viață și este în stare bună de sănătate, dar a fost dus la spital pentru verificări. Iulian Iancu a fost găsit ieri dimineață la Tramontina, în Dolceacqua.

El era dat dispărut de câteva zile după ce a participat la nuntă, iar apoi nimeni nu a mai ştiut nimic de el. Românul de 38 nde ani a fost căutat cu câini şi drone. El a fost raportat dispărut de membrii familiei care nu au aflat nimic despre el de duminica trecută.

Deşi distanţa pe care o avea de parcurs era una extrem de scurtă, prietenii şi rudele nu au mai știut ce s-a întâmplat cu el, acesta nu ajunsese acasă. Apropiaţii românului s-au alertat luni dimineaţa, când acesta nu a răspuns apelurilor, iar acasă nu a fost de găsit.

Român dispărut în Italia, a plecat de la o nuntă și de atunci nu l-a mai văzut nimeni, căutat cu câini și drone

Iancu este în viață și are o stare sănătate bună, dar a fost dus la spital pentru analize, scrie riviera24.it, citată de stiridiaspora.ro.

Tânărul părăsise casa surorii sale din Dolceacqua după o petrecere de nuntă. Atunci ar fi trebuit să meargă aproximativ un kilometru și jumătate pentru a ajunge la Brunetti, în Camporosso. Dar de aproape o săptămână nu s-a mai știut nimic despre el.

În realitate, românul nu s-a pierdut, ci s-a ascuns de o frică irațională probabil din cauza unei stări depresive.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 20 In medie: 3.1]
calabria

V-aţi muta în sudul Italiei pentru aproape 30.000 de euro? Cine poate primi venitul de rezidență activă

Muncitor român arestat la Canicattì, a plătit o italiancă să incendieze mașina unui avocat sicilian