Menu
in

Italia, tânără româncă de 25 de ani, accident mortal de motocicletă pe un drum denivelat

Italia, tânără româncă de 25 de ani, accident mortal de motocicletă pe un drum denivelat.

O zi de petrecere a timpului liber, o sâmbătă petrecută în compania unei prietene, s-a transformat într-o tragedie, scrie laprovinciacr.it. Alexandra Alexei, în vârstă de 25 de ani, rezidentă în Montodine, o comună în Provincia Cremona, Italia, și-a pierdut viața în acea dimineață, puțin după ora unsprezece, în timp ce se deplasa cu motocicleta Yamaha R3 pe fostul drum național Paullese.

Accidentul a avut loc la scurt timp după pasajul Vaiano Cremasco, în apropiere de fabrica Cardificio Italiano. Tânăra de 25 de ani a pierdut controlul vehiculului cu două roți.

Ajutorul sanitar a fost inutil: când operatorii Crucii Verzi din Crema au sosit cu o ambulanță, nu mai era nimic de făcut pentru tânără. Impactul dintre motocicletă și parapetul de protecție a fost fatal.

Un român mort și alți trei răniți grav în urma unui accident petrecut în apropiere de Palermo

Italia, tânără româncă de 25 de ani, accident mortal de motocicletă

Carabinierii din Bagnolo Cremasco investighează în continuare dinamica accidentului, dar, potrivit primelor reconstituiri, fata de 25 de ani se deplasa în direcția Milano, însoțită de o prietenă din Crema, care se afla și ea pe o motocicletă.

Motocicleta româncei a ieșit de pe pasarelă. Pe porțiunea imediat următoare, asfaltul prezintă o serie de nereguli în zona centrală dintre cele două benzi de circulație.

Aceste denivelări sunt ușor de perceput și, în general, controlabile pentru cei care călătoresc cu mașina, dar sunt extrem de periculoase pentru cei care se deplasează pe motociclete, deoarece pot provoca zdruncinături urâte, indiferent de viteza vehiculului (limita de viteză pe această porțiune este de 110 kilometri pe oră, n.r.).

Adevărul este că tocmai în apropierea acestor depresiuni se observă urmele proaspete ale unei anvelope. Acesta este semnul de derapaj al unei anvelope, care se înclină brusc spre dreapta.

Prietena ei, care circula pe Honda, a fost prima care a dat alarma.

Balustrada de protecție de lângă el prezintă abraziuni semnificative în urma unui impact, în timp ce la sol, pe o distanță de mai mulți metri, bucăți de motocicletă și o oglindă dau o idee despre cum ar fi putut să se întâmple incidentul.

Probabil că motocicleta a derapat și s-a izbit de parapeții de oțel de pe marginea drumului. Trupul neînsuflețit al Alexandrei a putut fi găsit puțin mai departe. Yamaha ei, în schimb, a ajuns cu câteva zeci de metri mai departe, pe banda rapidă.

Prietena ei, care circula pe Honda, a fost prima care a dat alarma. Ea a fost prima care a intervenit. Serviciile de urgență au ajuns imediat la fața locului: pe lângă 118, a sosit un echipaj de pompieri din Crema și carabinierii.

Carabinierii și-au împărțit sarcinile: un grup de militari a blocat traficul care venea dinspre Crema, deviindu-l spre nodul de ieșire imediat după pasajul suprateran Vaiano (și blocând în același timp accesul spre Paullese dinspre sat), în timp ce ceilalți au continuat cu anchetele și au ascultat-o pe martoră, care era în stare de șoc și în lacrimi pentru tragedia la care a fost martoră, dar în același timp încurajată și asistată de personalul 118.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 1 In medie: 5]
Exit mobile version