in

Jaf de 50.000 de euro la Florența, trei români arestați la aeroport în timp ce încercau să fugă în România – VIDEO

Trei bărbați, cu vârste cuprinse între 33 și 43 de ani, au fost arestați pentru comiterea unui furt spectaculos într-un magazin de optică din Florența. Furtul a avut loc în noaptea de 26 martie în magazinul „Bottega di Sguardi” din via Marconi, unde cei trei indivizi au reușit să fure ochelari în valoare de peste 50.000 de euro.

Potrivit autorităților locale, banda de infractori, care era formată din români, a utilizat un Fiat 500 roșu drept instrument de spargere, folosindu-l ca pe un berbec pentru a pătrunde în magazin. După ce au intrat, aceștia au reușit să fure produse într-un timp extrem de scurt, provocând daune economice semnificative.

Român arestat după un jaf de 20.000 de euro, a spart acoperișul unei tutungerii cu târnăcopul

Investigațiile efectuate de către carabinieri au dus la identificarea și arestarea celor trei bărbați. Se pare că aceștia fuseseră implicați într-o serie de activități infracționale în regiune, iar investigațiile au dezvăluit că grupul se deplasa frecvent între provinciile Pisa și Florența.

Odată identificați, cei trei infractori au fost blocați de către carabinieri la poarta aeroportului „Galileo Galilei” din Pisa, în timp ce se pregăteau să plece cu un zbor către București. În urma unei percheziții, aceștia au fost găsiți în posesia unei părți din bunurile furate, incluzând patru perechi de ochelari de marcă în bagajul de mână.

Bandă de români destructurată la Milano: 11 jafuri, 75 de mașini furate, pradă de UN MILION de euro

Cei trei bărbați au fost duși la închisoarea „Don Bosco” din Pisa, fiind acuzați de tâlhărie și alte infracțiuni. Unul dintre suspecți avea deja antecedente penale pentru furt și primire de bunuri sustrase, scrie La Nazione. Se pare că bandiții veneau des din România în Italia, dădeau lovituri și plecau imediat înapi. De data aceasta planul nu a mai funcționat.

Autoritățile italiene au confiscat bunurile furate în așteptarea restituirii proprietarului de drept și au anunțat că ancheta este în curs de desfășurare pentru a stabili toate circumstanțele furtului și pentru a aduce pe deplin responsabilii în fața justiției.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 1 In medie: 5]
pensionara inselata

Italia, pensionară de 87 de ani înșelată de o româncă cu plata chiriei și apartamentul devastat

Carburanți la prețuri record în Italia: pragul critic de 2 euro a fost depășit