in

Italia, pensionară de 87 de ani înșelată de o româncă cu plata chiriei și apartamentul devastat

Italia, pensionară de 87 de ani înșelată de o româncă cu plata chiriei și apartamentul devastat. În sala de judecată s-a aflat o femeie de 32 de ani, originară din România, care este acuzată de înșelăciune, insolvență frauduloasă și tentativă de șantaj împotriva unei femei în vârstă de 87 de ani din Pesaro, pe care nu a plătit chiria timp de mai mult de un an.
>>> La 89 de ani se căsătorește cu badanta, nepoții lui se opun: „El este surd și ea are pe altcineva”. Judecătorul: nu este un obstacol

Pensionară înșelată de o româncă

Începutul acestui caz datează din septembrie 2020, când proprietarul apartamentului de pe Viale Trento a încheiat un contract de închiriere cu femeia: „Mi-a prezentat un contract de muncă și o fișă de salariu”, a mărturisit femeia de 87 de ani în instanță, „dar ambele documente erau false.”, scrie Il Resto del Carlino.

Prima chirie plătită de chiriaș a fost în luna decembrie a aceluiași an, când a dat proprietarului 1.200 de euro. Ulterior, după câteva luni, a apărut o cerere neașteptată: „A solicitat restituirea banilor și, în același timp, a continuat să nu își plătească chiria. Situația a devenit tensionată și s-a înrăutățit atunci când mi-a cerut 750 de euro, pretextând că acești bani ar fi ajutat la deblocarea contului său bancar. I-am dat banii și nu i-am primit înapoi. În schimb, am primit un cec fără acoperire.” Acest impas a persistat timp de 18 luni, până în martie 2022, când femeia și-a părăsit locuința care, între timp, fusese devastată.
>>> Adolescent român de 16 ani, găsit spânzurat acasă în Italia. Ipoteza provocării periculoase pe internet: „Blackout Challenge”

Avocatul inculpatei, Marco Notarangelo, a solicitat un raport psihiatric pentru clienta sa în vârstă de 32 de ani. Procesul a fost amânat pentru o dată ulterioară.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 1 In medie: 5]

Meloni, „bombă” surpriză contra Ursulei Von der Leyen. Ce-a spus la „Porta a Porta” (VIDEO)

Jaf de 50.000 de euro la Florența, trei români arestați la aeroport în timp ce încercau să fugă în România – VIDEO