in

Jaf și crimă la Napoli, arestați un român și o italiancă, bătută şi omorâtă în propria casă o bătrână de 76 de ani

Un român şi o italiancă au fost arestaţi la Napoli, fiind acuzaţi de complicitate la jaf şi crimă. O femeie de 76 de ani, Stefanina Fragliasso​, a fost bătută şi omorâtă în propria casă, în Gianturco.

Un cetăţean de origine română şi o italiancă au fost arestaţi de poliţia din Napoli, fiind acuzaţi că au complotat, împreună cu mai multe persoane, la uciderea şi jefuirea unei femei de 76 de ani, Stefanina Fragliasso. Jaful şi crima au avut loc în urmă cu două luni, scrie presa din Peninsulă, citată de observator.tv.

Cadavrul bătrânei a fost găsit în casa ei din Via Santa Lucia Filippini, legat de pat cu funie şi bandă adezivă. Pe trupul victimei erau semne vizibile de violenţă, de lovituri. Din primele informaţii, femeia arestată ar fi facilitat pătrunderea în casă a celorlalţi atacatori, în timp ce românul era expert în spargerea seifelor, scrie presa italiană.

Poliţiştii caută încă şase complici ai celor doi. Un martor a declarat pentru presa din Peninsulă că a auzit ţipete, la un moment dat, însă nu a dat importanţă, crezând că doar i s-a părut.

Stefanina Fragliasso era verişoara unui important magistrat, Nunzio Fragliasso. Femeia era căsătorită şi avea patru copii.

Campioană de atletism omorâtă de un român, a aruncat-o de pe podul Sisto, din centrul Romei