in

Operațiune de amploare: sechestru pe 1600 de mașini, înregistrate pe numele a șase români, folosite pentru sute de jafuri în Europa

Carabinierii din Veneția au pus sechestru, în zece țări europene, pe aproximativ 1.600 de mașini, înregistrate pe numele a șase cetățeni români. Autoturismele erau folosite pentru furturi și tâlhării.

Operațiune de amploare a Interpol, sub coordonarea polițiștilor din Veneția. Zece persoane de etnie romă, bănuite ca făcând parte dintr-o bandă organizată, au fost deja arestate de militari, iar circa 1.600 de mașini, în valoare de 13 milioane de euro, au fost puse sub sechestru.

Potrivit presei italiene, citate de observator.tv, oamenii legii bănuiesc că gruparea infracțională, formată din 40 de membri, a desfășurat activități ilegale în toată Europa, de la furturi de ceasuri prin metoda „îmbrățișării” și până la tâlhării.

Acțiunea coordonată prin Interpol se desfășoară concomitent în Italia, România, Franța, Spania, Bulgaria, Austria, Elveția, Ungaria și Polonia, cu ajutorul polițiștilor din fiecare țară. Nu mai puțin de 102 lovituri ar fi fost date doar în nordul Spaniei și cel al Italiei.

Coșmarul transportatorilor din Italia continuă: microbuz pus sub sechestru la Padova iar pachetele abandonate în mijlocul drumului

 

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Jaf și crimă la Napoli, arestați un român și o italiancă, bătută şi omorâtă în propria casă o bătrână de 76 de ani

Autocar răsturnat în Toscana, MAE confirmă: nu există cazuri de cetățeni români implicați în accident