in

Ladispoli, pedepse ca în Evul Mediu la o familie de români: și-a legat fiul cu lanțuri și nu i-a dat apă și mâncare

Și-a legat fiul de pat pentru a-l pedeapsi și l-a privat de hrană și apă timp de două zile. A fost salvat, din fericire, de o vecină. E povestea incredibilă, demnă de Evul Mediu, a unui băiat român din Ladispoli. Carabinierii din Civitavecchia au arestat un român de 38 de ani, rezident la Ladispoli, fiind învinuit de sechestru de persoane și abuz în familie. Cel reținut este tatăl minorului.

Duminică seara, militarii au primit un apel de intervenție, pe numărul de urgență 112 al Centrului de Operațiuni din Civitavecchia, de la o doamnă rezidentă la Ladispoli, care a indicat că un minor, vecinul său, era într-o stare de slăbiciune fizică totală și disconfort și cu lanțuri legate la glezne.

Copilul a povestit militarilor că se certase cu tatăl său cu o seara înainte de a fi legat și, la întoarcere, acesta a decis să îl pedepsească. Astfel, l-a legat cu lanțuri de pat și nu i-a dat să mănânce și să bea apă timp de două zile. Într-un final, copilul a reușit să se dezlege de pat și a cerut ajutorul vecinei.

Tatăl minorului a fost arestat și va fi cercetat pentru infracțiunile de sechestru de persoane și abuz în familie.

Pisa, tată român disperat, se leagă cu lanţuri în faţa tribunalului pentru a-şi revedea fiul

Cerignola, bătaie între prostituate, înarmate cu bâte cu lanțuri montate la un capăt: trei românce arestate

 

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

„Cenușăreasa secolului XXI”, cartea unui italian despre o româncă venită la muncă în Italia: «Este obligația mea către poporul vostru emigrat aici»

Denunț împotriva Consulatului de la Catania: ”Multe din problemele românilor din Sicilia sunt rezultatul slabei activități”