in

Ladispoli, tânăr român de 25 de ani, accident mortal cu scuterul, părinţii băiatului nu îşi pot explica tragedia

Un român de 25 de ani şi-a pierdut viaţa, weekendul trecut, în Ladispoli, localitate situată la circa 35 de kilometri de Roma, capitala Italiei. Tânărul locuia de mai mulţi ani în oraşul respectiv, alături de părinţii lui. În noaptea de duminică spre luni, tânărul şi-a înştiinţat telefonic părinţii că vine acasă, dar nu a mai ajuns.

Conform Etruria News, citată de observator.tv, tânărul circula cu un scuter Honda. La un moment dat, într-o intersecţie, a pierdut controlul motorului şi s-a răsturnat. Alertate de zgomotul puternic, mai multe persoane care locuiau în zonă au solicitat intervenţia unui echipaj medical. Din păcate, însă, doctorii nu au mai putut să-i salveze viaţa.

Ancheta urmează să stabilească motivul pentru care românul a pierdut controlul scuterului. Părinţii băiatului nu îşi pot explica tragedia în condiţiile în care acesta era un experimentat conducător de scutere.

Pescara, doi bicicliști români, loviți în plin de un autoturism, unul dintre ei a murit pe loc

 

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Criză politică în Italia. Premierul Conte: ”Dacă nu va exista o asumare clară a responsabilităţilor, voi preda mandatul meu preşedintelui Republicii”

Român expulzat din Italia, implicat în mai multe fapte penale: tâlhărie, încăierare şi ultraj