in

Lanciano, un copil român de 3 ani a luat foc: se juca cu alcool lângă cuptorul aprins, dus în stare gravă la spital

Într-un apartament din Piazza San Lorenzo din centrul orașului Lanciano (Abruzzo), un băiat de 3 ani se juca cu o sticlă de alcool în apropierea cuptorului aprins din bucătărie și dintr-o dată hainele i-au luat foc.

În câteva secunde, băiatul a devenit o torță umană. Sora sa în vârstă de 14 ani, împreună cu un alt frate de 10 ani și o amică, au încercat imediat să stingă flăcările, dar între timp a luat foc și sora mai mare.

Părinții români nu erau acasă în acel moment, scrie Il Messaggero.

Vecinii, alertați de agitație și-au dat seama că are loc o tragedie și au ajutat la înăbușirea flăcărilor, apoi i-au dus pe ambii copii la camera de urgență din Lanciano pentru primele tratamente.

Ulterior, băiatul în vârstă de 3 ani a fost transferat cu elicopterul în centrul de specialitate al spitalului Gemelli din Roma, pentru arsuri complete pe corp, de la primul la al treilea grad.

Starea lui este foarte gravă și prognosticul este rezervat: mama este acum cu el.

Condițiile surorii sale, duse la Pescara, sunt mai puțin grave, are arsuri la mâini și membre, dar, din fericire, mai puțin îngrijorătoare. Poliția din Lanciano investighează episodul, cu ajutorul colegilor de la echipa mobilă din Chieti. De asemenea, poliția verifică motivul absenței părinților care au lăsat minorii singuri în acel moment.

Înscrie-te pe pagina noastră de Facebook: GAZETA ROMÂNEASCĂ

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]
muncitori emigranţi ţările de origine

Efectele pandemiei: milioane de muncitori emigranţi vor fi nevoiţi să se întoarcă în ţările de origine, tot în sărăcie

Familie din Trentino, infectată cu Covid-19 de femeia pe care o angajase ca să aibă grijă de mama lor în vârstă