in

Lecco, italian de 76 de ani, s-a spânzurat din dragoste pentru o româncă: ”Scuzaţi-mă, dar chiar am fost îndrăgostit de ea”

Ruinat şi rănit în dragoste de o tânără româncă, un bătrân de 76 de ani din localitatea Lecco, Italia, şi-a pus capăt zilelor, spânzurându-se în garajul casei. În urmă cu câteva luni, bătrânul italian s-a îndrăgostit nebuneşte de o româncă de 30 de ani. Tânăra nu i-a cerut niciodată nimic în mod explicit. În schimb, nu a refuzat sumele importante de bani şi cadourile scumpe făcute de italian.

Îndrăgostit lulea, bărbatul nu a ţinut cont de sfaturile fiicei lui, care i-a spus că românca nu îl iubeşte cu adevărat, ci doar îi vânează averea. Omul a crezut-o, în schimb, pe tânăra din România, care îi spunea mereu cât de mult îl iubeşte şi că vor fi toată viaţa împreună.

„O iubesc şi ea mă iubeşte. Nu înţelegi. Banii sunt ai mei, eu i-a câştigat şi îi dau cui vreau eu”, îi repeta în continuu bărbatul fiicei lui, convins de dragostea pe care i-o purta românca. Aşa că a continuat să-i facă nenumărate daruri, până şi-a risipit aproape întreaga avere, scrie observator.tv.

Totul, până în momentul în care bătrânul italian a aflat că, de fapt, românca era logodită cu altcineva. Avea o relaţie stabilă şi nici gând să se despartă. Aproape falit şi dezamăgit în dragoste, omul a decis că nu mai are pentru ce să trăiască şi şi-a pus capăt zilelor. S-a dus în garajul de la subsol şi s-a spânzurat. A fost găsit de familie abia a doua zi, alături de un bilet de adio în care îşi cerea iertare.

„Scuzaţi-mă, dar chiar am fost îndrăgostit de ea”, a fost ultimul mesaj lăsat de italian, scrie observator.tv.

Medicii chemaţi la faţa locului nu au mai putut face nimic ca să-l salveze pe bărbatul de 76 ani, fiind nevoiţi să constate decesul.

Aversa, tânăr român de 34 de ani, găsit de soţia lui spânzurat în casă. Familia și prietenii, nedumeriți de gestul lui

Tragediile diasporei. După ce a muncit din greu în Italia, s-a întors acasă la Botoșani și s-a spânzurat

 

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Româncă violată și bătută în fața copilului, agresorul prins la Torino, unde se ascundea de poliție

Participare românească la Festival internațional de poezie la Como, ”Europa in versi”