in

Româncă violată și bătută în fața copilului, agresorul prins la Torino, unde se ascundea de poliție

Violenţă repetată în fiecare zi şi umilinţe inimaginabile. Şi, mai presus de toate, batjocorită în timp ce fetiţa ei era forţată să privească. O româncă a fost supusă la chinuri oribile, luni în şir, în Gaeta, un oraş aflat în provincia Latina, Italia. Aşa-zisul iubit, tot român, i-a rupt hainele, i-a spart telefonul, i-a distrus documentele, a sechestrat-o şi i-a interzis să ia legătura cu alte persoane. Şi, mai presus de toate, a violat-o în prezenţa fetiţei femeii, forţată să privească nenorocirile care aveau loc zi de zi.

La un moment dat, românca a reuşit să scape din ghearele agresorului. Şi-a găsit un apartament unde să stea şi un loc de muncă. Însă, bărbatul a început să o ameninţe, a privat-o de toţi banii pe care cei doi îi aveau împreună şi a forţat-o să se întoarcă acasă.

Iar violenţele au continuat, femeia făcând nenumărate vizite la Spitalul de Urgenţă din Formia şi Gaeta. Întotdeaua, românca era însoţită de bărbat, care o împiedica astfel să spună le povestească medicilor despre abuzurile la care era supusă.

Într-o bună zi, femeia şi-a găsit curajul şi a depus plângere la poliţie. Carabinierii au început o anchetă în acest caz, iar bărbatul va trebui să răspundă în faţa legii pentru acuzaţiile de abuz în familie şi violenţă sexuală.

El a fost prins la Torino, unde se ascundea în speranţa că va scăpa de poliţişti, scrie observator.tv.

Salerno, CASA GROAZEI: fetiță română de 13 ani, violată și agresată de tatăl ei de mai bine de doi ani