in

Lucrător român ucis cu sapa în Sicilia, o întreagă familie de conaționali în arest

O întreagă familie – soț, soție și fiul de 18 ani – a fost reținută de carabinierii din Caltanissetta pentru uciderea unui conațional, Constantin Pinau, muncitor agricol de 37 de ani, lovit în cap cu o sapă. Crima a avut loc la Naro, în provincia Agrigento, duminică, 8 iulie.

Constantin, dus la spital la Canicattì, a murit la scurt timp. Investigațiile carabinierilor au permis reconstituirea conflictelor mai vechi pe care victima le avea cu familia de români, mai ales cu capul familiei, Vasile Lupașcu, de 44 de ani, care a fost blocat în apropierea spitalului din Caltanissetta împreună cu fiul său de 18 ani.

Cei doi, conduși la cazarmă, erau îmbrăcați cu haine pline de sânge și în mașina lor se afla o rangă plină de asemenea de sânge. Ancheta a dezvăluit, de asemenea, implicarea soției lui Lupașcu, de 38 de ani. Cei trei au fost arestați pentru un omor calificat în complicitate. Motivul crimei rămâne de clarificat, însă, potrivit carabinierilor, este legat de vechi ranchiune dintre cele două familii.

Familia Lupașcu a pândit în apropierea caseui Pina întoarcerea acestuia, atacând-l și provocându-i leziuni la un braț chiar și soției victimei. Martorii au dat alarma, mai multe echipaje de carabinieri au găsit la fașa locului bâte și cuțite și sânge peste tot.

La pământ se afla victima, cu o rană adâncă la cap. El a fost imediat dus la spitalul din Canicattì, unde a murit la scurt timp după aceea. Investigatorii au reconstruit rapid trecutul victimei, audiind familia și cunoscuții, reieșind neînțelegerile agriculotorului cu familia Lupașcu, domiciliată la Naro.

Crimă la Venezia: Gheorghe, ucis în somn de cel pe care l-a primit în casă și l-a ajutat

Crimă în centrul Romei, cerșetor român ucis chiar în Piața Repubblica

 

 

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Italia, molestarea sexuală a îngrijitoarei de către bătrânul asistat: «Mi s-a întâmplat ca bătrânul să ”întindă mâinile”»

Trapani, și-a sechestrat și rănit cu o foarfecă fosta iubită italiancă, român arestat