in

Maccarese, român de 44 de ani, s-a sinucis aruncându-se în fața trenului, nu se știu încă motivele gestului său

Un cetățean român, în vârstă de 44 de ani, cu domiciliul la Roma, s-a aruncat sub tren pe linia Roma-Civitavecchia-Grosseto alaltăieri, cam la un kilometru distanță de stația Maccarese. Ipoteza anchetatorilor care investighează incidentul este că nu a fost un accident, ci o sinucidere. Omul s-ar fi ascuns în spatele unui tufiș și apoi s-a aruncat în fața trenului.

Mecanicul de locomotivă, datorită faptului că gestul a fost brusc, nu a reușit să frâneze în timp. Când corpul a fost scos de sub tren, era fost atât de tare afectat încât inițial a fost imposibil să se determine dacă era bărbat sau femeie. A durat câteva ore să-l identifice și să înțeleagă că era vorba de un cetățean de naționalitate română, rezident la Roma, în vârstă de 44 de ani. Nu se știe încă dacă are familia în Italia sau în România, ce poveste are și nici motivele gestului său. Se pare că nu s-ar fi găsit nici un bilet lângă corp.

Omul s-a aruncat sub tren la ora 11 dimineața, luni, 24 iunie . Motivele pentru gestul care l-a determinat să-și ia propria viață sunt încă inexplicabile. Victima a fost identificată de ofițerii de poliție din Fiumicino cărora le-a trebuit mai multe ore să descopere identitatea: rănile suferite de impact au fost atât de extinse încât, la început, a fost imposibil să se determine dacă era vorba despre un bărbat sau o femeie. Inutilă a fost și încercarea mecanicului de locomotivă, care a făcut tot ce se putea pentru a evita impactul: din păcate, nu a fost posibil să oprească, bărbatul s-a aruncat când trenul era la mică distanță.

Înscrie-te pa pagina noastră de Facebook: GAZETA ROMÂNEASCĂ