in

A obținut media 10 la Evaluarea Națională şi îşi doreşte foarte mult să vadă marea: «Tot timpul mi-am dorit, dar nu s-a putut»

Cristina Postelnicu se numără printre cei zece elevi din judeţul Olt care au luat nota 10 la Evaluarea Naţională. Adolescenta, care locuieşte într-o localitate de lângă Corabia, a declarat că îşi doreşte să ajungă pentru prima dată în viaţa ei la mare.

Diriginta Cristinei a spus că, la ultima discuţie privind orientarea în carieră, a aflat de la adolescentă că şi-ar dori să meargă la Filologie, la un liceu din Craiova, iar mai târziu să urmeze Facultatea de Jurnalism, transmite Adevărul.

Eleva se gândeşte şi la costurile pe care le vor suporta părinţii ei. Dacă merge la un liceu de la Corabia, este mai ieftin pentru aceştia, care lucrează la o croitorie.

Cristina şi-ar dori foarte mult să vadă marea, însă este conştientă că părinţilor le-ar fi foarte greu şi îi înţelege. „Ştiu că se bucură foarte mult pentru mine şi probabil şi-ar dori să-mi ofere surprize şi de toate, dar eu îi înţeleg că nu pot.  Nu îmi doresc nimic în mod special, îmi doresc să fie fericiţi, prin reuşitele mele să le îndeplinesc şi lor visurile de părinţi. (…) Tot timpul  mi-am dori să merg la mare, dar dacă nu s-a putut… O să merg într-o bună zi“, a mai spus adolescenta.
Cristina nu a călătorit până acum foarte mult, dar, într-o vreme când o mătuşă locuia în Anglia, iar tatăl fetei lucra la rândul său tot acolo, au avut ocazia să meargă toată familia. Atunci a descoperit că i-ar plăcea mult să călătorească, aşa că visul ei rămâne acela de a studia într-un domeniu care să-i permită să câştige ulterior bine şi să poată să descopere lumea.

Înscrie-te pa pagina noastră de Facebook: GAZETA ROMÂNEASCĂ

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Maccarese, român de 44 de ani, s-a sinucis aruncându-se în fața trenului, nu se știu încă motivele gestului său

Doina Matei, ”ucigașa cu umbrela”, a fost eliberată din închisoare. ”Doresc să fiu uitată”