in

Mamă de 27 de ani acuzată că și-a sufocat cei doi copii pentru că „plângeau prea mult”

O mamă de 27 de ani și-a sufocat ambii copii. „I-a sufocat în pătuț, nu suporta plânsul”. Potrivit anchetatorilor, o tânără de 27 de ani din Gazzaniga (Bergamo) și-a ucis cei doi copii mici pentru că nu a putut „rezista frustrării plânsului prelungit”. Ea se află acum în închisoare și va fi audiată în curând de judecătorul de instrucție.
L-a ucis pe bătrânul pe care trebuia să-l îngrijească, badantă condamnată la 23 de ani de închisoare la Agrigento

O mamă de 27 de ani și-a sufocat ambii copii

O tânără de 27 de ani din Gazzaniga, în provincia Bergamo, a fost arestată sâmbătă 4 noiembrie, acuzată că și -a ucis cei doi copii . Monia Bortolotti, potrivit Parchetului, i-a sufocat cu o pernă la mai puțin de un an distanță pentru că nu a putut „face față frustrării plânsului prelungit al copiilor”.

Moartea celor doi copii

Prima fiică a lui Bortolotti a murit pe 15 noiembrie 2021. Femeia de 27 de ani era singură acasă cu bebelușul de 4 luni când a sunat la 112. Moartea micuței, în acel caz, a fost respinsă ca fiind naturală. O lună mai târziu, ea a rămas din nou însărcinată. Al doilea copil s-a născut pe 27 august 2022, dar pe 25 octombrie a murit în aceleași circumstanțe ca și sora lui mai mică, scrie Fanpage.

În acel moment, carabinierii Secției Operaționale a Companiei Bergamo au început să ancheteze. Autopsia efectuată asupra cadavrului celui de-al doilea copil a relevat că acesta a murit de „asfixie mecanică acută din cauza compresiei toracice”. Potrivit anchetatorilor, ar fi fost „o acțiune voluntară care a evidențiat obiectivul de a provoca moartea copilului ”.
Crimă înfiorătoare la Salerno: ucis și tranșat de soție și doi copii, apoi cadavrul a fost aruncat într-o prăpastie

Arestarea Moniei Bortolotti

După ce au intervievat zeci de persoane, printre care medici, rude, prieteni și specialiști, din declarațiile contradictorii făcute de tânărul de 27 de ani au reieșit semne serioase de vinovăție. În luna martie a fost inclusă în registrul suspecților pentru ambele decese și în fața anchetatorilor s-a contrazis referindu-se la o pernă ca fiind cauza probabilă a sufocării primei fetițe.

Bortolotti a fost adoptată de un cuplu din Gazzaniga, în Val Seriana, când avea doar un an. De origine indiană, a lucrat ca profesoară de dans înainte de a-și părăsi slujba odată ce a rămas însărcinată cu prima ei fiică. Părinții adoptivi au acum 63 de ani și sunt separați. Tânăra de 27 de ani, însă, ar fi avut relații dificile cu mama ei.

Ea se află acum în închisoare și va trebui să răspundă la acuzația de dublă pruncucidere.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Italia, lovitură pentru familii: factura la gaz în octombrie crește cu 12%

Îngrijitoarea bate un cuplu de bătrâni

Cosenza, îngrijitoarea bate un cuplu de bătrâni, fiica o filmează cu camere ascunse în casă