in

Masacru la Rivarolo Canavese, patru oameni uciși într-un apartament noaptea, asasinul s-a împușcat

Șoc la Rivarolo Canavese, în provincia Torino, unde patru oameni au fost uciși în noaptea de sâmbătă spre duminică într-un apartament.

Un bărbat în vârstă de 83 de ani și-a împușcat împușcată soția, fiul cu dizabilități și pe cei doi proprietari ai casei, doi oameni în vârstă. Când au sosit carabinierii, criminalul s-a împușcat: este rănit grav.

Renzo Tarabella a împușcat-o și a ucis-o pe soția sa de 79 de ani, Rosaria Valovatto, cu un pistol semiautomat de calibru 9×21; pe Wilson, un fiu cu handicap în vârstă de 51 de ani; și un cuplu căsătorit în vârstă care deține casa, Osvaldo Dighera în vârstă de 74 de ani și soția sa Liliana Heidempergher, în vârstă de 70 de ani.

Apoi, când au sosit carabinierii, s-a împușcat în față, rănindu-se grav.

Nebunie la Cuneo, muncitor de 48 de ani și-a ucis mama și câinele, apoi s-a sinucis

Bărbatul de 83 de ani se află acum în stare gravă în spitalul din Torino.

Carabinierii Compagniei di Ivrea operează la fața locului, încercând să stabilească motivul gestului. Pistolul era deținut în mod regular.

Carabinierii i-au găsit pe cei patru morți la scurt timp după ora 3 dimineața, în interiorul unei case private.

Fuseseră împușcați în orele anterioare cu un pistol de către un chiriaș pensionar care, în timp ce militarii urcau pe balconul apartamentului cu ajutorul pompierilor, s-a împușcat și s-a rănit grav.

Nebunie la Cuneo, muncitor de 48 de ani și-a ucis mama și câinele, apoi s-a sinucis

Decedații sunt tocmai soția sa și un copil cu handicap al criminalului, precum și un cuplu căsătorit în vârstă, proprietari ai apartamentului și domiciliați într-o altă locuință la etaj, în aceeași clădire.

Alarma a fost dată de fiica proprietarilor, care locuiește în zonă și care, după ce a auzit împușcături și țipete, nu a putut să-și contacteze părinții.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Noile culori: Campania, Puglia, Sardinia și Aosta în zona roșie. Restul Italiei în portocaliu, se lucrează la redeschidere

badante

Fenomen în Italia: badante devenite milionare peste noapte. Vile luxoase şi conturi grase, primite drept moştenire