in

Matera, o maltratează și o bate pe bătrâna de care trebuia să aibă grijă: badantă arestată

O îngrijitoare a fost arestată de Poliția de Stat din Matera pentru infracțiunea de abuz în familie împotriva bătrânei pe care o îngrijea. Este prima arestare în provincia Matera în aplicarea legii din 24 noiembrie 2023, nr. 168, care conține prevederi privind combaterea violenței împotriva femeilor și a violenței în familie, care prevede posibilitatea efectuării arestării amânate în flagrant, pe baza filmărilor referitoare la comportamente ilicite săvârșite într-un moment anterior.

Intervenția trupei de zbor și a poliției a început pe 15 mai după solicitarea fiicei de intervenție. În sprijinul acuzațiilor de maltratare au fost furnizate imagini video, extrapolate din sistemul de supraveghere video pe care fiica îl instalase în unele încăperi ale locuinței, cu acordul lucrătoarei casnice, pentru a monitoriza ceea ce se întâmplă, relatează nuovosud.it.

Bătrân de 89 de ani găsit mort în casă, îngrijitoarea de 45 de ani a fost arestată!

Fiica a devenit suspicioasă după ce a observat prezența vânătăilor pe corpul mamei sale. Din examinarea imaginilor și audio a înregistrărilor, reiese că îngrijitoarea, de naționalitate ucraineană, după ce a certat și mustrat-o pe bătrâna care a refuzat să mănânce micul dejun, a dus-o pe coridor, fără acoperirea camerelor, și a lovit-o pe față cu cel puțin două palme, până când a făcut-o să plângă și să roage să se oprească.

Cosenza, îngrijitoarea bate un cuplu de bătrâni, fiica o filmează cu camere ascunse în casă

Mai mult, au fost reconstituite și alte episoade, precum palme pe brațe și picioare. Dusă la spital, victima a fost examinată și apoi externată cu un diagnostic de edem facial și multiple vânătăi la nivelul membrelor inferioare. Odată finalizate cercetările, îngrijitoarea a fost arestată și dusă la închisoare, la dispoziția autorităților judiciare. Judecătorul de instrucție al Judecătoriei Matera, după validarea arestării, a confirmat menținerea suspectei în închisoare.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]
hot abandonat

Italia, tentativă de furt în casa unui măcelar, acesta înjunghie doi hoți, apoi e arestat: ”Este o crimă”

serviciul militar obligatoriu în Italia

Reintroducerea serviciului militar obligatoriu în Italia, vicepremierul Matteo Salvini și Lega prezintă proiectul de lege