in

Mădălina Palade, ucisă de un italian recidivist lângă Bergamo. Mama victimei: „Nu era o prostituată, aşa cum spune presa italiană”

O româncă de 27 de ani, Mădălina Palade, a fost ucisă de un italian recidivist la în localitatea Cene, în provincia Bergamo. Mădălina a fost ucisă în noaptea dintre 9 şi 10 martie. Conform reconstituirii, ar fi fost lovită de asasinul său mai întâi în cap cu o sticlă şi apoi în abdomen cu un cuţit.

Cadavrul a fost descoperit în seara de 10 martie, într-o baracă de tip container, amplasată în apropierea unei case rurale.Baraca se află într-o zonă izolată, în capătul unei străzi înguste şi închise, la nordul localităţii Cene.

Carabinierii au arestat un italian de 37 de ani, Isaia Schena, autotransportator, deja condamnat la trei ani pentru violenţă asupra unei prostituate.

Perugia, ucisă de prietenul ei chiar de 8 Martie: „Mi s-a părut că îşi bate joc de mine, şi am omorât-o”

După ce a ucis-o pe tânăra româncă, şi-ar fi provocat lui însuşi nişte răni, în încercarea de a se sinucide. Bărbatul este un consumator de cocaină. După ce a fost arestat le-a spus carabinierilor: „A avut loc o ceartă care a degenerat”.

Victima, Mădălina Palade, de 27 de ani, era originară din Bacău. Lucra într-un bar din zonă, dar presa locală a scris că lucra ca „balerină” într-un „club de noapte” şi că era prostituată. Aşa cum se scrie deobicei despre românce!

Nu e adevărat că era prostituată, spun rudele şi cunoscuţii.

„Venise în Italia acum cinci ani pentru că voia un viitor mai bun. Dorea să aibă copii aici, să-şi facă o familie. S-a spus că era o prostituată, dar nu e adevărat. Era o fată de aur, specială, şi îmi lipseşte foarte mult. Începuse să frecventeze oameni nepotriviţi”, a declarat pentru „Eco di Bergamo” o amică a victimei, Alina.

Româncă ucisă la Macerata, trei italieni condamnaţi

„În ultima vreme o altă conaţională de-a noastră a dus-o pe un drum greşit. O determina să facă lucruri pe care ea nu le voia, să frecventeze persoane subioase, chiar şi consumatori de cocaină.

Tatăl ei, Petru este distrus. Trăieşte în Italia, în Campania. Mama, în schimb, este în România: deja nu se simţea bine din cauza unor probleme de sănătate. Sora sa a fost şi ea aici în Italia, dar s-a întors în România”, a mai spus Alina.

Mama victimei, Vasilica Gorgan, venită în Italia pentru a lua trupul fetei, este distrusă de durere şi nu acceptă ca despre fata ei să se spună că era o prostituată.

Mama Mădălinei a declarat, pentru Gazeta Românească: „Nu e adevărat că era prostituată. De cinci ani a venit la muncă. Era un copil model, mă ajuta cu bani, m-a ajutat să acoperim casa, era un îngeraş, nu bea, nu fuma, muncea de dimineaţă până seara. Ultima dată mi-a trimis 50 de euro, pentru că nu mai aveam niciun ban.

Şi-a luat o casă în ţară, muncea să-şi ia o maşină… Nu e adevărat că locul unde lucra era un bar de noapte, era un bar normal, obişnuit în care muncea. Italianul care a ucis-o ar fi trebuit să fie în închisoare, fusese eliberat condiţionat.”, ne-a declarat Vasilica Gorgan.

Comunitatea românească din Bergamo, cu sprijinul asociaţiilor şi a bisericii, a dat dovadă de o mare solidaritate: a reuşit să adune suma necesară repatrierii corpului, 2.600 de euro. Corpul deja a plecat în România, unde joi va avea loc înmormântarea.

S.C.

Și-a împușcat iubita româncă, condamnat la 8 ani de închisoare

Un nou caz Elodia: italian acuzat de uciderea unei românce, lipsește cadavrul

A ucis o româncă lângă Ancona, întreprinzător italian arestat

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Criza economică. Serviciile secrete: „Risc de intoleranţă faţă de imigranţi”

La ei se poate: Doi români pe listele unui partid spaniol la europarlamentare