in

Milano, a încercat să fure dintr-un supermarket, agenții au găsit în cărucior trei televizoare, sticle de băutură, conserve, cafea, cărți și lenjerii de pat

Un român de 25 de ani a fost arestat la Milano, în Italia, după ce a furat mai multe bunuri dintr-un centru comercial, printre care și trei televizoare. Românul a încercat să fugă cu marfă în valoare totală de 1.315 euro. El a fost prins și a primit mandat de arestare preventivă.

Românul a pătruns în supermarketul respectiv ca și cum nu avea de gând să comită o infracțiune. Conform Blog Live, citat de observatornews.ro, și-a umplut căruciorul cu produse, inclusiv trei televizoare, însă ulterior a fugit cu căruciorul din magazin strecurându-se pe la o casă de marcaj ce nu era utilizabilă.

Angajații supermarketului l-au surprins însă pe român și au alertat forțele de ordine, iar polițiștii l-au prins într-un timp record.

Românul fugise din magazin cu produse în valoare totală de 1.315 euro, respectiv trei televizoare, sticle de gin și vin, conserve de ton, pachete de cafea, cărți și lenjerii de pat. El a primit mandat de arestare preventivă, fiind acuzat de comiterea infracțiunii de furt, iar bunurile au fost restituite reprezentanților supermarketului.

Înscrie-te pe pagina noastră de Facebook: GAZETA ROMÂNEASCĂ

În urma restricțiilor pentru români, Blue Air ANULEAZĂ 64 de zboruri România – Italia și România – Cipru

Violator extrădat în România. Statul italian nu a vrut să îi mai plătească întreținerea în pușcărie