in

Milano, a intrat pe contrasens cu camionul și a rănit grav o tânără de 26 de ani, șofer român anchetat

Un șofer român, în vârstă de 66 de ani, a provocat un grav accident rutier pe autostrada A4 din Italia după ce, la un nod rutier, a intrat pe contrasens pe autostradă și a condus cu viteză. Fără să își dea seama că se află pe contrasens, șoferul autoutilitarei de 3,5 tone a condus cel puțin cinci kilometri înainte de a provoca accidentul.

Totul s-a întâmplat vineri seară, în jurul orei 23.00, pe autostrada A4, între localitățile Pontoglio și Palazzolo, în apropiere de Milano.

O tânără în vârstă de 26 de ani, din Venezia, aflată la volanul unui autoturism marca Fiat 500, a fost grav rănită după ce mașina ei a fost efectiv spulberată de dubița condusă de român.

Pompierii s-au chinuit zeci de minute să o scoată pe fată dintre fiarele contorsionate ale mașinii, iar apoi au predat-o medicilor care au transportat-o de urgență la un spital din Brescia, notează presa locală italiană, citată de observator.tv.

Tot la spital a ajuns și șoferul de 66 de ani care a condus pe contrasens.

Polițiștii au deschis o anchetă și au prelevat de la șoferul român probe biologice pentru a stabili dacă acesta se afla, în momentul accidentului, sub influența alcoolului sau substanțelor interzise.


Roma, moartă de beată, gonea pe contrasens pe autostradă: româncă denunțată – VIDEO

Trieste, s-a îmbătat după meciul cu Albania şi a intrat pe contrasens pe autostradă: doi morţi

Italia, a rămas fără camion și a primit o amendă uriașă, șofer român prins cu tahograful măsluit

Concert de colinde în Basilica Santa Cecilia din Roma, organizat de Episcopia Ortodoxă Română a Italiei