in

Milano, i-a dat foc soției-prostituate

A fost arestat la Milano cetățeanul român căutat mai multe zile pentru brutala agresiune împotriva fostei sale soții și a noului său partener de viață, incendiați pe 18 iulie într-un bar de pe viale Certosa.

Rică Manole, de 48 de ani, a așteptat ca fosta soție, de ani de zile constrânsă de el să se prostitueze pe străzile orașului, amenințând-o și lovind-o, să se prezinte în barul pe care de mai mult timp îl frecventa împreună cu noul său iubit, un cetățean egiptean de 38 de ani, și și-a pus în aplicare răzbunarea.

Monstrul român din Foggia: a violat-o pe fiica partenerei, după un accident

I-a stropit cu alcool și le-a dat foc. Ea, de 31 de ani, a fost grav rănită suferind arsuri de gradul doi și trei pe 40% din corp, în timp ce partenerul ei s-a ales cu arsuri mai puțin grave pe 20% din corp. Cei doi sunt încă internați, viața lor nu este în pericol, la secția de arși de la spitalul Niguarda. Femeia, în stare mai delicată, a rămas grav desfigurată și potrivit medicilor va trebui să urmeze cel puțin doi ani de tratamente.

Operațiunea “Danubio” contra prostituției la Torino, 26 mandate de arestare

Fostul soț, care a fugit imediat după fapte, a fost găsit și arestat. Este acuzat de tentativă de omor multiplu și exploatare a prostituției.

Descoperire șocantă la Catania: obligată chiar de tatăl ei să se prostitueze

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Operațiunea “Danubio” contra prostituției la Torino, 26 mandate de arestare

Exclusiv GR / Micșorarea taxelor consulare, școli particulare și facilități fiscale pentru românii care vor să se întoarcă din străinătate. Iată programul Partidului Mișcarea Populară pentru Diaspora