Menu
in

Milano, a murit cu piciorul înfipt într-un gard, moarte absurdă a unui român de 49 de ani

Moarte absurdă pentru un bărbat român la Cinisello Balsamo, localitate aflată la 12 km de Milano. A încercat să sară un gard și s-a înfipt cu piciorul într-unul din vârfurile ascuțite ale suportului metalic. Bărbatul era cunoscut în zona ca fiind cerșetor.

Paznicul parcului din Cinisello și-a început ziua de muncă, luni, în jurul orei 8, descoperind lângă gardul parcului un om căzut la pământ, cu o rană profundă la picior. Cel găsit căzut la pământ, fără suflare, s-a dovedit a fi un român fără adăpost, în vârstă de 49 de ani.

Din primele cercetări reiese faptul că cerșetorul dormise într-o capelă din apropierea parcului și, dorind să intre în interior, a sărit gardul. Ghinionul lui a fost că și-a înfipt piciorul într-un vârf ascuțit de metal situat în partea superioară a scheletului metalic. Încercând să se elibereze, a căzut la pământ, dar a sângerat abundent și a murit.

Paznicul a dat alarma imediat și a chemat ambulanța, medicii însă nu au putut decât să constate decesul bărbatului de 49 de ani.


Milano, româncă moartă după o banală operație de liposucție. ”Agonie de 9 luni”

Mort de frig pe o bancă din Verona: ” Noi toți suntem vinovați de moartea lui Daniel”

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]
Exit mobile version