in

Milano, român mort la muncă în condiții suspecte, găsit de proprietarul fabricii prăbușit și cu capul zdrobit.

Un muncitor român de 50 de ani a murit în urma unui incident suspect petrecut joi după-amiaza în curtea unei fabrici din apropiere de Milano, Italia. Bărbatul lucra la o fabrică de paleți situată în Lacchiarella, zona industrială a orașului Milano.

Conform Il Giorno, citat de observator.tv, românul ar fi fost găsit chiar de proprietarul fabricii. Era prăbușit și cu capul zdrobit. Medicii au intervenit de urgență la fața locului, dar nu au mai putut decât să constate decesul. Carabinierii au înconjurat zona și au demarat o anchetă, moartea românului fiind considerată una suspectă.

Există posibilitatea ca românul să fi fost victima unui accident de muncă, dar nu este exclusă nici varianta conform căreia românul ar fi fost lovit puternic în zona capului sau împins de pe paleți.

Mai mult, se anchetează și dacă fabrica ar fi trebuit să rămână deschisă, în condițiile în care numeroase companii au fost închise din cauza pandemiei de coronavirus și a riscului de transmitere a infecției de la un om la altul.

Înscrie-te pe pagina noastră de Facebook: GAZETA ROMÂNEASCĂ

https://ziarulromanesc.de/comunitate/emil-hurezeanu-ambasadorul-roman-la-berlin-romancele-si-romanii-au-drepturi-castigate-nu-primesc-o-favoare-sa-lucreze-si-sa-traiasca-in-germania/
Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Iohannis, apel către românii din diaspora: ”Dragii mei, nu veniţi anul acesta acasă de sărbători!” VIDEO

Tragedie la Biancavilla, în Sicilia, tânăr român de 19 ani, mort în accident de motocicletă. ”O veste groaznică”