in

Tragedie la Biancavilla, în Sicilia, tânăr român de 19 ani, mort în accident de motocicletă. ”O veste groaznică”

Tragedie în Italia, la Biancavilla, acolo unde, în noaptea de joi spre vineri, un tânăr român a murit pe loc într-un groaznic accident de motocicletă. Ionuț Mocanu avea doar 19 ani. Nenorocirea s-a produs în jurul orei 22:00, pe viale Europa, în localitatea Biancavilla, provincia Catania, Sicilia.

Ionuț Mocanu conducea o motocicletă BMW când, în apropiere de piazza Falcone-Borsellino, a pierdut controlul și s-a izbit puternic de un stâlp. În urma impactului cumplit, motocicleta s-a rupt în două, iar Ionuț a fost aruncat în aer 20 de metri. Nu a avut nicio șansă. Tânărul de 19 ani a murit pe loc. Medicii de pe ambulanță sosiți la fața locului nu au mai putut decât să declare decesul.

“Am primit o veste tragică ieri seară. Suntem alături de familia tânărului, căreia îi vom acorda tot sprijinul cuvenit. În aceste momente deja dificile, regretăm că trebuie să asistăm la pierderea unei vieți atât de tinere. O veste groaznică”, a transmis Antonio Bonanno, primarul localității Biancavilla, în presa locală, citată de observator.tv.

Ionuț Mocanu, zis și “Giovanni”, locuia de câțiva ani în Biancavilla alături de familie și lucra ca muncitor agricol. Era originar din Blăgești, județul Bacău.

Prietenii sunt șocați de dispariția prematură a lui Ionuț. “Dumnezeu sa te ierte suflet minunat, inca nu îmi vine sa cred ca e adevărat, ai plecat mult prea devreme. Condoleante familiei si multa putere sa treaca peste aceasta cumplita durere #RIP Yonut Mocanu”. “Dumnezeu sa te ierte odihneste-te in pace suflet drag o sa ramai meru in inimile noastre”. 

Înscrie-te pe pagina noastră de Facebook: GAZETA ROMÂNEASCĂ

Milano, român mort la muncă în condiții suspecte, găsit de proprietarul fabricii prăbușit și cu capul zdrobit.

Bologna, cazuri dramatice, o fetiță de 12 ani a sunat la 112: ”Ne este foame, ajutați-ne”. Iată reacția autorităților