in

Milano, tentativă de sinucidere sau accident? Un tânăr român, în vârstă de 22 de ani, a căzut de la etajul doi

Un tânăr de 22 de ani a ajuns la spital în stare foarte gravă după ce a căzut de la etaj. Românul a fost găsit de mama sa, alertată de zgomotul puternic. Incidentul a avut loc la Vigo Legnano, în apropierea orașului Milan. Românul a căzut de la etajul al doilea al casei. Mama sa, alertată de bufnitura auzită, a vrut să vadă ce s-a întâmplat. De la balconul locuinței și-a văzut copilul întins pe jos, care zăcea nemișcat, potrivit larena.it.

A alergat pe stradă și, din fericire, tânărul era în viață, conștient. Inițial părea că nu a pățit nimic, dar a fost transportat de urgență la spital. Starea lui s-a agravat și a fost transportat cu un elicopter la spitalul din Borgo Trento. Medicii spun că viața lui nu este pusă în pericol. 

Încă nu se știe motivul pentru care tânărul a căzut de la etaj. Acum autoritățile trebuie să stabilească dacă tânărul român a căzut accidental de la balcon sau a vrut să se sinucidă.

Crimă, sinucidere sau accident? Român în vârstă de 20 de ani, găsit mort pe malul râului Idice, lângă Bologna

 

Florența, întrevederea Președintelui României, Klaus Iohannis, cu Președintele Consiliului de Miniștri al Republicii Italiene, Giuseppe Conte

Trafic întrerupt la graniţa cu Ungaria: sistemul informatic al autorităților ungare NU FUNCȚIONEAZĂ