in

Mirel Joacă Bine, hoțul ucis la Frosinone, este… în viață, în Suedia

Surpriză de proporţii pentru criminaliştii italieni care anchetează moartea unui român, împuşcat în timp ce încerca să jefuiască o casă din provincia Frosinone.

Bărbatul despre care ei spun că a fost ucis, Mirel Joacă Bine, trăieşte de fapt în Suedia, transmite ProTV.

Mirel Joacă Bine este în viață

Braşovean de origine, acesta spune că a fost victima unui furt de identitate.

Concret, hoţul împuşcat în timpul jafului se folosea de o carte de identitate pe care românul a pierdut-o în urmă cu mai mulţi ani.

„Eu sunt Mirel Joacă-Bine si persoana din Italia nu sunt eu”, a declarat bărbatul pentru ProTV.

Român de 34 de ani, împușcat mortal la Frosinone, în timpul unei spargeri

Hoțul ucis la Frosinone

Însoţit de câţiva complici, bărbatul despre care criminaliştii italieni spun că a fost ucis în timpul unui jaf petrecut acum două zile în localitatea Santopadre ar fi încercat să fure din locuinţa unui antreprenor local. Surprins în flagrant, hoţul a fost împuşcat mortal de proprietarul casei.

Din actele de identitate descoperite la fața locului, carabinierii au aflat că hoţul ucis se numeşte Mirel Joaca-Bine, un român în vârstă 34 de ani, cu domiciliul în oraşul Braşov. Numai că, surpriză: la adresa indicată am găsit rudele bărbatului, care dau peste cap toată ancheta italienilor.

„Nu are nicio legătură”

Monica Joacă-Bine, sora lui Mirel, a declarat: „El este fratele meu şi acesta este cel care se presupune că este persoana decedată care se cheamă Mirel Joacă-Bine. N-are nicio legătură, nici în clin nici în mânecă”.

Mirel trăieşte de nouă ani în Suedia, unde şi-a luat casă, s-a căsătorit şi are doi copii. Acum 17 ani, când încă era în România, şi-a pierdut buletinul. Bănuieşte că acela care l-a găsit i-a furat identitatea. Dovada sunt nenumăratele amenzi venite pe numele lui din Franţa şi Anglia.

„Mi-a venit o amendă că nu am plătit un pod pe o atostradă, apoi încă o amendă că m-a oprit poliţia în Franţa că am depăşit viteza cu 30 de km la oră şi mi-au dat amendă”, a declarat Mirel.

mirel joaca bine nu e numele hotului ucis

”Am rămas surprins”

Bărbatul a apelat de mai multe ori la poliţia română şi la cea suedeză pentru lămurirea situaţiei. Dar fără succes. De data aceasta însă, dată fiind gravitatea faptei, lucrurile se vor lămuri. Anchetatorii italieni sunt nevoiţi să afle adevărata identitate a hoţului împuşcat acum două zile.

„Nu ştiu ce să spun. Mulţi prieteni mi-au trimis pe Facebook, pe Messenger astăzi link unde să intru să văd şi chiar am rămas uimit, suprins”, a declarat Mirel.

Despre persoana care a fost împuşcată în Italia?
„Nu ştim nimica, nici n-o cunoaştem, e prima dată când o vedem…”, a spus Monica Joacă-Bine.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 2 In medie: 4]
romanii italienii dinozauri

„Oamenii au trăit pe vremea dinozaurilor”. Românii şi italienii, de râsul Europei

Român de 28 de ani, mort la locul de muncă în Italia. S-a intoxicat într-un rezervor