in

Hoț împușcat mortal la Frosinone, în timpul unei spargeri

UPDATE: Hoțul nu este român, este un albanez pe nume Xheleshi Arber. Mai multe detalii AICI

ȘTIRE INIȚIALĂ

Tragedie în orășelul Santopadre, din provincia Frosinone, unde un bărbat a surprins niște hoți în curtea din spate și a deschis focul cu o pușcă, ucigând unul dintre ei.

Victima este un bărbat de 34 de ani, de origine română, pe nume Mirel Joacă Bine, originar din Brașov. Trei complici ai săi, în schimb, au fugit, pierzându-și urmele.

Proprietarul casei, Sandro Fiorelli, un italian de 58 de ani proprietar al unei tutungerii din Frosinone, a suferit deja alte furturi din locuință în trecut.

După împușcare, carabinierii și polițiștii au intervenit, izoland zona din jurul casei și demarând cercetări pentru reconstituirea faptelor.

Potrivit primelor reconstituiri ale anchetatorilor, proprietarul ar fi observat niște străini în grădină și ar fi tras cu pușca. Agenții, deocamdată, nu exclud nicio ipoteză, și nu exclud posibilitatea ca a fost o tentativă de furt care s-a încheiat cu tragedie.

Italia, a împușcat și ucis un hoț moldovean, proprietarul unei tutungerii scos de sub urmărire penală

„M-am apărat, era cât pe ce să mă împuște”

Potrivit lui Sandro Fiorelli, cel care a pătruns în casa lui „ținea în mână o armă, a îndreptat-o ​​spre mine și în acel moment am tras”. Declarațiile sale sunt examinate de anchetatori

Hoțul român împușcat mortal la Bazzano, cadavrul a fost recunoscut de tatăl lui. „Nu știam că este în Italia”

„Ma întorceam de la serviciu cu fiul meu și când am intrat în casă am auzit niște zgomote. Mi-am dat seama că e cineva la etaj și așa că am luat pușca pentru că mi-a fost frică. Am ieșit din casă și un bărbat a venit în fața mea. Ținea o armă, a îndreptat-o ​​spre mine și în acel moment am tras”, a spus el anchetatorilor, potrivit Corriere della Sera.

Lângă corpul bărbatului împușcat a fost găsită o armă de jucărie.

Carabinierii din Frosinone și Sora investighează dinamica faptelor.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 5 In medie: 4.6]
record vaccinari romania

Record de vaccinări în România. „Chiar nu prea mai aveam de ales”

rayanair anuleaza cursa Oradea Bologna

Ryanair anulează cursa Oradea – Bologna: „Nu sunt pasageri”