in

Mister în jurul morții românului de 22 de ani găsit pe malul râului Pad. Mama lui crede că a fost omorât

În mediul rural din Chivasso (Torino), pe malul râului Pad, carabinierii au găsit luni, 2 noiembrie, la semnalarea unui fermier, cadavrul unui bărbat, cu ten deschis.În scurt timp, oamenii legii au aflat că persoana decedată este un român, pe numele lui Andrei Radu Miron, în vârstă de 22 de ani. Tânărul român, originar din Bacău, locuia în Crescentino, o comună în provincia Vercelli, împreună cu iubita lui și fiul lor de numai 7 luni.

Potrivit publicației locale Quotidiano del Canavese, pe corpul lui Andrei nu au fost găsite urme de violență, astfel că anchetatorii nu exclud varianta ca băiatul să fi murit din cauze naturale.

Este posibil ca tânărul să fi decedat în timp ce se afla cu alte persoane, iar apoi să fi fost transportat și abandonat acolo pentru a evita probleme legale. Procuratura din Ivrea a deschis un dosar pentru omor și continuă cercetările pentru a afla cu exactitate cauzele care au dus la moartea românului.

Mama lui Andrei spune că fiul ei a fost ucis

Între timp, mama tânărului deplânge moartea tânărului și spune că fiul ei a fost ucis.

„Adio, iubirea mea cea mai mare. Nu trebuia să se întâmple asta. Ai murit singur pe stradă, te-a ucis. Nu te putem uita niciodată, ești mereu în inimile noastre. Mama Miron V, logodnica, Giorgia, fiul tău Alessio de 7 luni și fratele Vlad. Nu te vom uita niciodată, vei rămâne în inima noastră pentru totdeauna“, a scris femeia pe Facebook.

Georgia, logodnica lui Andrei, a scris și ea un mesaj emoționant pe rețeaua de socializare: „Ciao, iubirea mea, ne vei lipsi enorm. Nu-mi pare real că nu mai ești lângă noi, te așteptam acasă dar în van. Știu că vei veghea asupra fiului nostru de acolo sus. Te iubesc mult pentru totdeauna!”.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Italia, noul decret de restricții, iată formularul de autocertificare. Când este necesar? Pot ieși cu câinele?

Regiunile Italiei au trei culori. Vedeți ce culoare are fiecare în parte și ce restricții există!