Menu
in

Como, găsită moartă în casă după doi ani. Stătea pe un scaun

A murit acasă în Como, dar nimeni nu a observat: o bătrână găsită stând pe un scaun după doi ani de la deces.

Găsită moartă în casă după doi ani

O femeie de 70 de ani, Marinella Beretta, a fost găsită moartă în casa în care locuia în Como. Cadavrul era într-o stare avansată de descompunere: moartea ar putea data de acum peste doi ani.

Au găsit-o vineri după-amiază într-o stare avansată de descompunere, stând pe un scaun din sufragerie. Marinella Beretta, în vârstă de 70 de ani, originară din Erba, murise probabil de peste doi ani în casa în care locuia în Como, în via Comum Oppidum.

Povestea relatată de ziarul local „La Provincia di Como” este incredibilă, o poveste care depășește cu mult „tragediile singurătății” despre care mass-media vorbește ocazional.

Este greu de crezut că nimeni nu a căutat vești despre femeia de 70 de ani în această perioadă de timp. Trăia singură și se pare că nu avea rude interesate să-i cunoască soarta. Casa în care locuia, o vilă, fusese vândută cu ceva timp în urmă unui cetățean elvețian, dar Marinella păstrase dreptul de uzufruct.

Tragedie în Italia, româncă de 50 de ani, găsită moartă în casă la Olbia

Bărbatul plătea regulat bătrânei de 70 de ani bani și, se pare, încercase și în ultimele luni să ia legătura cu femeia, dar nu a reușit. Și fără a deveni suspicios.

Din acei bani din cont se plăteau automat și facturile emise pentru curent.

Poștașul a continuat să aducă scrisorile și să le înghesuie în cutia plină, fără să caute explicații.

Ischia, badantă de orgine română, găsită moartă în casă. «Asculta muzică tristă la volum maxim»

Descoperirea cadavrului a fost întâmplătoare

Cadavrul a fost descoperit de niște vecini ai bătrânei de 70 de ani, care credeau că în acea casă nu mai locuiește nimeni.

Grădina era neîngrijită de ceva vreme și mai multe plante neasigurate i-au alarmat pe locuitori, care au sunat înapoi proprietarul și i-au spus să asigure siguranța grădinii.

Padova, româncă de 20 de ani, dispărută de 4 zile, găsită moartă sub un copac

Bărbatul a intrat în fața casei, care era însă închisă din interior. A încercat să o sune pe doamnă, dar fără succes, moment în care a sunat la poliție.

Agenții i-au cerut magistratului de gardă să poată forța o fereastră a intrării: au intrat împreună cu pompierii și au făcut macabra descoperire. Cadavrul bătrânei stătea pe un scaun din sufragerie, într-o stare avansată de descompunere.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 2 In medie: 3]
Exit mobile version