in

Padova, româncă de 20 de ani, dispărută de 4 zile, găsită moartă sub un copac

Padova, o româncă de 20 de ani, dispărută în neant timp de 4 zile, a fost găsită moartă sub un copac. Corpul tinerei se afla de-a lungul malurilor râului Bacchiglione. O supradoză a fost una dintre cauzele posibile ale morții. Procurorul dispune autopsia

Se afla printre copacii de pe malul râului Bacchiglione, fără viață: în dimineața zilei de sâmbătă, 23 octombrie, cadavrul unei fete de 20 de ani de origine română a fost găsit pe terasamentul Via Isonzo din Padova (în spatele aeroportului civil)).

romanca moarta Padova

Cadavrul a fost găsit de un trecător de pe poteca care trece pe sub faimosul pod de fier de la Voltabrusegana.

Bărbatul a observat-o pe tânăra întinsă pe iarbă, iar odată ce a înțeles că este moartă, imediat a chemat poliția, care a venit la fața locului împreună cu criminalistii, lucrătorii medicali Suem 118 și medicul legist, trimiși de procurorul de gardă, scrie Corriere del Veneto.

Româncă moartă la Padova, investigații in curs

Investigațiile au permis stabilirea identității fetei, cu reședința în Selvazzano Dentro, și descoperirea faptului că părinții ei marțea trecută au raportat dispariția ei la secția de poliție locală.

În ceea ce privește cauzele morții, descoperirea în apropierea corpului a unor sticle de metadonă ar sugera o supradoză.

Ischia, badantă de orgine română, găsită moartă în casă. «Asculta muzică tristă la volum maxim»

Tânăra, dependentă de droguri care se mutase deja de acasă cu alte ocazii, fusese tratată mult timp la Sert, dar dependența de droguri i-a fost fatală.

Deși este exclusă responsabilitatea terților, procurorul Benedetto Roberti a dispus o autopsie – programată pentru săptămâna viitoare – pe cadavrul tinerei de douăzeci de ani, tot pentru a afla cu exactitate când datează moartea acesteia.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 1 In medie: 5]
eruptie vulcan Etna Italia

VIDEO – Vulcanul Etna a erupt din nou, 50 de erupții anul acesta

romani munca strainatate

Cine sunt românii care trăiesc în străinătate: muncesc pe salarii bune, dar NU sunt mulţumiţi de viaţa lor