in

Modena, îngrijitoare română de 50 de ani, și-a ucis și castrat partenerul italian, închisă la ospiciu

Verona Popescu va fi internată timp de zece ani într-un REMS. Fosta îngrijitoare de 50 de ani care în iunie și-a ucis și castrat partenerul de viață Claudio Palladino (63 de ani) la Modena, va fi internată într-un REMS (reședințe pentru executarea măsurilor de siguranță) din Bologna.

Stabilește acest lucru ordonanța judecătorului de instrucție Eleonora Pirillo, care a acceptat cererea procurorului. O decizie luată pe baza periculozității sociale a femeii. Popescu a fost considerată a nu fi în deplinătatea facultăților mintale pe timpul administrării probelor de la tribunal. Deși expertiza a stabilit libertate sub supraveghere pentru femeie, procurorul s-a opus, obținând internarea într-un REMS.

Femeia l-a ucis pe partenerul ei cu opt lovituri de cuțit în torace și abdomen, apoi i-a tăiat penisul. Apoi a sunat la 113: «Veniți, tocmai mi-am ucis iubitul!»

Verona Popescu, r 50 de ani, fostă îngrijitoare a părinților victimei, Claudio Palladino, de 63 de ani, a fost arestată practic în flagrant, cu acuzația de omor voluntar agravat.

Când au ajuns polițiștii la fața locului, la periferia Modenei, l-au găsit pe bărbat, director al firmei Manitou Italia din Castelfranco Emilia (care produce mașini profesionale de manipulare a mărfurilor), într-o baltă de sânge. Era deja mort.

Ea era îmbrăcată și aranjată, se spălase complet de sânge și a mărturisit crima imediat.

Femeia a furnizat elemente concrete și detaliate privind dinamica omorului. Privind mobilul crimei, anchetatorii nu au găsit răspunsuri. Procurorul-șef, după interogatoriul care s-a desfășurat la chestură a vorbit de o reconstituire «științifico-fantastică».

Cuvintele femei au fost caracterizate de o confuzie mentală. Aceasta povestea despre ”pete și semne pe piele” datorate ”contaminării apei și aerului”. Verona Popescu a cerut agenților sosiți la fața locului să examineze organele genitale ale bărbatului, arătându-se sigură că erau ”contaminate”.

Alte detalii:

Modena, italian ucis de o româncă cu opt lovituri de cuțit în torace și abdomen, apoi i-a tăiat penisul: «Veniți, tocmai mi-am ucis iubitul!»

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Alina Celia Cumpan, Chicago: ”Să nu uităm de unde am plecat!”

După cutremurul din Marche, case pentru sinistrați construite cu români EXPLOATAȚI la sânge