Menu
in

Moldoveancă tăiată foarte grav pe față cu un pahar spart, de o româncă, într-un bar din Trento

Moldoveancă tăiată foarte grav pe față cu un pahar spart, de o româncă, într-un bar din Trento.

Potrivit lavocedeltrentino.it, o moldoveancă în vârstă de treizeci de ani a fost dusă de urgență la spital duminică dimineață, fiind rănită în urma unei agresiuni cu un pahar spart. Atacul a fost din partea unei românce care a fugit după ce a rănit-o pe femeie într-un bar din Trento Nord.

Italiancă bătută de iubitul român, mama agresorului: „Ți-a rupt doar nasul, din dragoste”

Moldoveancă tăiată foarte grav pe față 

La fața locului au intervenit carabinierii împreună cu o ambulanță pentru salvare. Tânăra de treizeci de ani, tăiat cu sticla, ar fi suferit răni adânci sub ochi și pe obraz.

Conform reconstituirilor, cearta dintre cele două femei a izbucnit din motive puțin importante, sâmbătă seara. Ambele tinere se aflau în compania prietenilor. Moldoveanca l-a avut alături și pe soțul ei.

Potrivit celor reieșite din diversele interogatorii ale celor prezenți și ale victimei agresiunii, paharul a fost aruncat spre fața moldovencei din cauza unei fotografii care nu a fost pe placul româncei.

Disputa s-a încheiat cu fuga tinerei violente, în vârstă de de aproximativ 20-25 de ani și cu transportul de urgență a moldovencei de treizeci de ani la spitalul Santa Chiara .

Atacatoarea nu a fost încă identificată, iar cercetările continuă, femeia fiind căutată de poliție. Camerele video din local ar putea ajuta la clarificare.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 3 In medie: 3]
Exit mobile version