in

Monza, român beat la volan, a intrat cu mașina în gard, apoi a declarat polițiștilor că soția a condus mașina

Un bărbat de 41 de ani, domiciliat în Brugherio, a provocat un accident rutier, după ce a intrat cu automobilul într-un gard, la Monza. Când au sosit polițiștii, bărbatul le-a spus că la volan se alfa soția și a refuzat să fie supus testului cu etilotestul.

Minciuna bărbatului a fost demascată de imaginile surprinse de camere private de supraveghere, amplasate în zona accidentului, la intersecția dintre Viale industrie și via Buonarroti. Fiind sub influența alcoolului, românul a pierdut controlul volanului și a ajuns într-un gard. Pentru a evita consecințele conducerii sub influența alcoolului, bărbatul le-a spus  ofițerii de poliție că la volan se afla soția sa, relatează site-ul ilcittadinomb.it, citat de stiridiaspora.ro.

Cu toate acestea, din vizionarea imaginilor surprinse de camerele de supraveghere, polițiștii au stabilit că, în realitate, femeia a ajuns mai târziu la locul accidentului. Până la urmă, bărbatul, un român în vârstă de 41 de ani, rezident în Brugherio, și-a recunoscut fapta, fiind denunțat autorității judiciare pentru încălcarea articolului 186 din codul rutier (conducerea sub influența alcoolului).

Polițiștii l-au lăsat pe român fără permisul de conducere. Accidentul s-a produs în după-amiaza zilei de sâmbătă, 12 iunie, la intersecția dintre Viale industrie și via Buonarroti.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 1 In medie: 5]

Tir cu număr românesc controlat pe autostradă la Udine, 76 de migranți deshidratați în remorcă

Green Pass UE, regulamentul european a fost semnat, iată cum se circulă de la 1 iulie. Ce pățesc cei care nu au certificatul verde