in

Napoli, îngrijitoarea româncă a furat bijuterii și furculițe de la bătrâna asistată

Carabinierii secției Portici (Napoli) au intervenit prompt, denunțând o îngrijitoare de 41 de ani de origine română pentru furt calificat.

O bătrână în vârstă de 85 de ani – care avea nevoie de asistență continuă – trebuia îngrijită zilnic și găsise în cele din urmă o femeie ca îngrijitoare în care să aibă încredere, potrivit larampa.it.

Românca de 41 de ani se angajase să aibă grijă de ea și de tot ce avea nevoie. Cu toate acestea, doar câteva zile mai târziu, datorită și atenției fiicei femeii în vârstă, a devenit clar că îngrijitoarea era necinstită.

Bijuteriile și alte obiecte prețioase dispăruseră din acasă. Mama și fiica au cerut ajutor carabinierilor din Gara Portici. Militarii au plecat în căutarea bunurilor furate. Investigațiile și declarațiile femeilor au relevat că primul suspect era femeia de 41 de ani.

Când a fost percheziționată locuința îngrijitoarei, au fost găsite bijuteriile furate de la bătrână. Erau ascunse în frigider.

Bunurile furate găsite au fost returnate proprietarului de drept.

Femeia de 41 de ani și concubinul ei de 60 de ani au fost denunțați autorităților judiciare.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Dictatură la Hunedoara, ziar INTERZIS pentru că a criticat candidații unui partid

A murit în Italia la doar 27 de ani. Este nevoie de susținere pentru a o duce acasă. „ORICE SUMĂ DE BANI ESTE DE AJUTOR!”