in

Napoli, român mort de beat, lovit de o mașină, avea o alcoolemie DE 8 ORI MAI MARE decât limita permisă

Un român din Italia a fost lovit de o mașină, în zona Motella, din apropiere de Napoli. Dus la spital pentru tratament, medicii au descoperit că ar fi trebui să fie deja în comă alcoolică, la cât de mult băuse. Bărbatul mergea pe bicicletă atunci când a fost acroșat de o mașină, în regiunea Avellino.

Rănit în urma impactului, românul a fost transportat de urgență la spitalul Criscuoli din Sant’Angelo dei Lombardi, unde medicii au constatat cu stupoare că avea o alcoolemie de 8 ori mai mare decât limita permisă pentru circulația pe drumurile publice.

În mod normal, bărbatul ar fi trebuit să-și fi pierdut cunoștința, ținând cont că de multe ori coma alcoolică se instalează la valori mult mai mici.

Din fericire, românul a supraviețuit incidentului, însă s-a ales cu un dosar penal pentru conducere sub influența băuturilor alcoolice. Imediat după ce a fost eliberat din spital, bărbatul s-a făcut nevăzut.

Înscrie-te pe pagina noastră de Facebook: GAZETA ROMÂNEASCĂ

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Legiunea Română din Italia, înrolarea românilor a fost realizată numai pe baza liberului consimţământ. Documente italiene într-o nouă carte

Propuneri pentru diaspora, înainte de alegeri: stimulente financiare pentru cei care se repatriază