Menu
in

Napoli, și-a ucis mama, a tranșat-o și a pus bucățile în pungi de la Ikea

Oroare descoperită la Napoli: un bărbat și-a ucis mama, a tranșat-o și apoi a pus bucățile în pungi, pe care le-a abandonat în diferite locuri.

O parte din rămășițele femeii au fost găsite într-o pungă de la Ikea. O sacoșă albastră abandonată pe marginea drumului, lângă un depozit de deșeuri, cu rămășițe umane în interior.

După mai multe zile de anchetă, s-a descoperit criminalul.

„Eu am fost”, așa a recunoscut, cu puține cuvinte, Eduardo Chiarolanza, în vârstă de 47 de ani.

El a fost interogat îndelung cu privire la dispariția misterioasă a mamei sale, Eleonora Di Vicino.

Bătrâna, în vârstă de 85 de ani, dispăruse la sfârșitul lunii august din Pianura, la periferia vestică a orașului Napoli.

Mama și fetița de 11 ani tranșate la Verona, condamnată iubita ucigașului Andrei Filip

După zile de anchetă, atențiile carabinierilor s-au îndreptat către unul dintre cei trei copii ai femeii, un bărbat de 47 de ani, cu probleme psihiatrice.

Bărbatul a negat mereu că ar fi știut ce se întâmplase cu mama sa, până ieri 9 septembrie, când a mărturisit în timpul unui interogatoriu în cazarmă.

Crima ar fi avut loc după ce s-a certat cu mama sa.

Măcel lângă Roma, un dezechilibrat psihic a împușcat mortal doi copii și un bătrân, apoi s-a sinucis

Mărturia fiului a făcut posibilă găsirea plasei Ikea, în interiorul căreia a avut loc descoperirea macabră. Descoperirea a avut loc în mediul rural dintre Pianura și municipalitatea Marano.

Alte rămășițe ale corpului au fost identificate în zonele înconjurătoare, probabil luate de unele animale. Potrivit anchetatorilor, plasa se afla acolo de cel puțin o săptămână, scrie Leggo.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]
Exit mobile version